Υλικά και Εκτέλεση
4 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα σπορέλαιο
2 μισή κούπες αλεύρι
1 μπεικιν
το χυμό και το ξύσμα από 1 λεμόνι ανάλογα Πόσο άρωμα θέλετε
1 κούπα γάλα
Χτυπάμε πολύ Καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν ρίχνουμε το λάδι και σιγά σιγά-σιγά το μίξερ προσθέτουμε αλεύρι ανακατεμένο με το μπεικιν ξύσμα και το χυμό πόσο θέλουμε.
Λαδώνουμε τη φόρμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 50 λεπτά ανάλογα το φούρνο .
Βγάζουμε το κέϊκ το αφήνουμε να κρυώνει και από πάνω γλάσο άχνη με λίγο νεράκι αραιωμένη ή λεμόνι για περισσότερο άρωμα και διακόσμηση..!!!
Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση !!
Αναστασία Χαλβατζή -οι χρυσοχέρες-ηδες
'ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ