Υλικά και εκτέλεση
Βάζουμε στο μπολ μια μέτρια κούπα γάλα χλιαρό φρέσκο,2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι απο θερμοκρασία δωματιου,25 γραμμάρια μάγια νωπή,2 κουταλιές της σούπας σπορελαιο και τα ανακατεύουμε με πηρούνι.
Συνεχίζουμε ρίχνουμε 4 μισή κούπες μετρίου μεγέθους αλεύρι ζυμωνουμε.
Σκεπαζουμε την ζύμη για 40 λεπτα..
Στην συνέχεια την ανοίγουμε ενα φύλλο και τοποθετούμε πανω κέτσαπ και πιπεριές,ζαμπόν,ντομάτα,ελιές,κασέρι,ρίγανη,αλάτι,πιπέρι οποτε το ρολαρουμε και το κόβουμε κομματια τα οποία τοποθετούμε στο σκεύος μας και τα αφήνουμε 20 λεπτα.
Στην συνέχεια τα αλοιφουμε με κρόκο αυγού στο οποίο μέσα προσθέτουμε λίγο λάδι και λίγη πάπρικα.
Τα τοποθετούμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς στην μεσαία σχάρα αντιστάσεις και τα ψήνουμε μέχρι να ροδοκοκκινησουν!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ