Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021

Μπισκοτένιος κορμός


Μπισκοτενιός κορμός!!!

300 γρ μπισκότα Πτι Μπερ
60 γρ βιταμ
3 κ σούπας μεγάλες Μερέντα
100γρ γάλα

Γέμιση
1 φάκελο γκαρνι σαντιγί σκόνη
Μερέντα

Τρίβουμε τα μπισκότα στο μουλτι ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο το γάλα και τη Μερέντα και ανακατεύουμε πολύ καλά να ενωθούν τα υλικά
Κάνουμε ένα ζυμαρακι και το ανοίγουμε με τον πλάστη πάνω σε λαδόκολλα δίνοντας του τετράγωνο σχήμα
Ρίχνουμε πάνω Μερέντα και την απλώνουμε χτυπάμε τη σκόνη γκαρνι με το γάλα που λέει το κουτί το ένα σακουλάκι και την απλώνουμε πάνω στη Μερέντα
Τυλίγουμε σε ρολό μαζί με τη λαδόκολλα βγάζοντας την σε κάθε γύρισμα και κλείνουμε σαν καραμέλα αριστερά και δεξιά το παγώνουμε στο ψυγείο και στολίζουμε από πάνω με Μερέντα
Η συνταγή είναι της Ευδοκίας Παπαμακαριού και είναι πολύ εύκολη και πάρα πολύ νόστιμη ευχαριστώ πολύ !!!

Εκτέλεση φωτό από κ. Βίκη Αναματέρου Οι Χρυσοχέρες-ηδες !!!