Χοιρινή τηγανιά με χρωματιστές πιπεριές!"Βουτιές" στην σαλτσούλα!!!!!
Βάζω τα κομμάτια του κρέατος σε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνω να τσιγαριστούν απ' όλες τις μεριές καλά.
Σβήνω με τσικουδιά.
.
Κόβω σε ροδέλες κόκκινη και πράσινη πιπεριά τις προσθέτω στο κρέας, ανακατεύω και στην συνέχεια βάζω αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, θυμάρι, 1 κσ. μουστάρδα και πάπρικα, (γλυκιά και καυτερή).
Ανακατεύω ξανά και πάλι να ενωθούν όλα τα υλικά και στο τέλος προσθέτω 1/2 κούπα λευκό κρασί και νεράκι τόσο όσο να βράσει και να μαλακώσει το κρέας, σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά.
Καλή όρεξη!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Λένα ΧριστοπούλουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ