Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Η πιο μελωμένη Μηλόπιτα αφρός , συνταγή επιτυχίας !!!


Η πιο μελωμένη Μηλόπιτα αφρός , συνταγή επιτυχίας !!!

Για κάτω στο ταψί
4 κόκκινα μήλα
225 γρ.βουτυρο η βιταμ
1 ποτήρι ζάχαρη (180 γρ.ζαχαρη)
1 βανιλετα
Κανέλα αρκετή
Για τον χυλό
4 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη (λιγότερο έβαλα εγώ για να μην είναι γλυκιά πολύ)
1,5 ποτήρι αλεύρι κοσκινισμένο (170 γρ.)
1 βανιλετα
1 φάκελο μπέικεν
Μισό πορτοκάλι στιμενο
Ξύσμα πορτοκαλιού
Ψήνουμε στους 160 με 170 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω .
Αν θέλετε Μπορείτε για τον πάτο της μηλοπιτας να βάλετε λίγο καστανή αντί για άσπρη ζάχαρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ --> https://m.youtube.com/watch?feature=share&v=H8fEqTEy-uk