ΣΥΝΤΑΓΉ Υλικά για 2η δόσεις:
8 αυγά ίδιου μεγέθους
300 γρ ζάχαρη
250 γρ αλεύρι Φαριναπ
2 κ γ υγρή βανίλια η 3 βανίλιες
ξύσμα 2 λεμονιών.
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη και την βανίλια να αφρατεψουν να στέκεται το μείγμα!
Σταματάμε το μίξερ και ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι κοσκινισμένο ανακατεύουμε πολύ απαλά με μαριζ!
Τέλος ρίχνουμε το ξύσμα ανακατεύουμε το μείγμα 1 λεπτό απαλά!
Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί (30χ27) ρίχνουμε το μάγμα το ισιωνουμε και στην συνέχεια το ψήνουμε στους 180 β.προθ.για 35 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
Όταν το βγάζουμε το αφήνουμε στο ταψί να κρυώσει τελείως και στην συνέχεια το αναποδογυρίζουμε σε μια λαδόκολλα!!
Αφού έχει κρυώσει τελείως το κόβουμε σε 3 πατους η και σε 2!
ΣΑΝΤΙΓΙ Υλικά:
1,000 γρ φυτική κρέμα πολύ παγωμένη,
500 γρ ζαχαρουχο γάλα,
2 κ γ υγρή βανίλια η 2 βανίλιες μασουράκια!
ΕΚΤΈΛΕΣΗ:
Χτυπάμε την φυτική κρέμα σε σαντιγί !
Ρίχνουμε σε δόσεις το ζαχαρουχο και βανίλιες χτυπάμε ίσα να ενσωματωθούν!
Και ξεκινάμε ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Βάζουμε τον ένα πάτο παντεσπανιού στο σκεύος (ταψι η τάπερ η πυρέξ)!
Βάζουμε πάνω σαντιγί!
Ξανά πάτο παντεσπανιού σαντιγί!
Κλείνουμε με τον άλλο πάτο παντεσπανιού και σαντιγί!
Τέλος διακοσμούμε με φρούτα !!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!