Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Υπέροχα εύκολα πολύ γευστικά αμυγδαλωτά !!!

Τα χιονισμένα αχλαδάκια !!!  Υπέροχα εύκολα ποοοοολύ γευστικά αμυγδαλωτά !!!!

.

ΥΛΙΚΑ

1κιλό αμύγδαλα ψίχα

500 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική

3 βανίλιες

3 αυγά

2 κουτ σούπας βούτυρο αγαλαδινό ή Κερκύρας

1 κούπα ψιλό σιμιγδάλι

1 κουτ σούπας μέλι  

1/2 φλιτζάνι του καφέ ανθόνερο

Ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τρίβουμε τα αμύγδαλα στο μιξεράκι κ τα βάζουμε σε μία λεκάνη .

Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και αφού τα ζυμώσουμε όλα μαζί πλάθουμε .

Στρώνουμε λαδόκολλα στο ταψί κ τα τοποθετούμε λίγο αραιά.

Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς κ μόλις δούμε ότι ροδίσει η μυτούλα τα βγάζουμε .

Μόλις κρυώσουν λίγο τα βουτάμε στο ανθόνερο και μετά τα ζαχαρώνουμε με την άχνη ...φανταστικά !!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Ρούλα Κοντού !! ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!