Εμείς στον τόπο μας δεν συνηθίζεται η μπατζινα, (και δεν την ήξερα καθόλου τί είναι η μπατζινα )
Μέχρι μια μέρα που πήγα στην γειτόνισσα που είναι από τα Τρίκαλα Θεσσαλίας την κυρία Γιάννα και μου πρόσφερε μπατζινα, έμεινα κατάπληκτη από την νοστιμιά,η δε εγγονές μου πότε θα τις κάνω και εγώ μπατζινα.
Πώς να τις χαλάσεις χατίρι... και ιδού το αποτέλεσμα!!
4 μέτρια κολοκυθάκια τα τρίβουμε στον τρίφτη και ρίχνουμε λίγο αλάτι , χτυπάμε 2 αυγά, μισό κεσεδάκι γιαούρτι, ρίχνουμε λάδι και τρίβουμε τυρί φέτα και τα ρίχνουμε στο τριμμένο κολοκύθι ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι να γίνει ένας χυλός όπως το κέικ, το απλώνουμε στο ταψί σε λαδόκολλα και ψήνουμε
Στους 220 βαθμούς 30 με 40 λεπτά περίπου ανάλογα με την κουζίνα! Καλή μας απόλαυση!!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Παναγιωτα Τσιορελα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ