Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Γιουβετσάκι κριθαράκι !!!


ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ  ΤΟ ΦΑΓΗΤΌ Μας ΣΉΜΕΡΑ ΜΕ ΜΟΣΧΆΡΟΠΛΕΥΡΑ !!!!!  
ΤΟ Ποιό Νόστιμο κρέας.

ΥΛΙΚΆ - ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ενάμιση κιλό κρέας
Λάδι στην κατσαρόλα και θωρακιζω απ' όλες τις πλευρές ρίχνω αλάτι πιπέρι ντομάτα δίκια μου νερό ζεστό.
Κλείνω την χύτρα και βράζω για 40 λεπτά.
Ανοίγω βάζω το κρέας και το ζουμακι τού στο ταψί ανάβω το φούρνο στους 250 βαθμούς αντιστάσεις.
Μόλις πάρει βράσει ρίχνω το κριθαράκι και σκεπάζω με λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο
Βράζω για 15 λεπτά βγάζω την λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο και ψήνω μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να μείνει με το λαδακι του.
Έγινε ΠΕΝΤΑΝΌΣΤΙΜΟ !!!!!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Βουλα ΠολυζουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ