ΣΠΈΣΙΑΛ ΚΟΡΜΟΣ ❤️❤️❤️❤️
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ παπαδοπουλου,
250 γραμμαρια βιταμ,
125 γραμμαρια αχνη ζαχαρη,
1/2 φλυντζανακι του καφε κονιάκ η ουισκι,
1 βανιλια,
6 κουταλιες της σουπας γεματες κακαο,
200 ml γαλα.φρεσκο χλιαρο!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε το γαλα σε ενα μπολ !
Βάζουμε το βιταμ την αχνη και το κακαο σε ενα μπολ και το δουλευουμε με το χερι 5 λεπτα!
Ριχνουμε το κονιακ και την βανιλια!
Μουσκευοντας τα μπισκοτα ανα 4 στο γαλα τα προσθετουμε στο μιγμα σπαζοντας τα!
Ζυμωνουμε ολα μαζι 2 λεπτα!
Βαζουμε στον παγκο αλουμινοχαρτο πανω του βαζουμε λαδοκολα πανω στην λαδοκολα τοποθετουμε το μείγμα μας και με τα χερια το διορθωνουμε να ειναι στρογγυλο!
Το κλεινουμε με την λαδοκολα σφιχτα και το βάζουμε καταψυξη ολη νυχτα!
Την επομενη κανουμε το ΓΛΑΣΣΟ:
Βαζουμε στο μπρικι 30 γραμμαρια εβαπορε αδιαλυτο με 100 γραμμαρια κουβερτουρα και το ανακατευουμε !
Το κατεβαζουμε προσθετουμε 1 κουταλια της σουπας βιταμ ανακατευουμε να.γινει λειο βγαζουμε απο την καταψυξη τον κορμο , κόβουμε κομμάτια ριχνουμε το γλασσο πανω του και το τοποθετουμε συντηρηση η και καταψυξη!
Απανω εαν θελουμε τριβουμε σοκολατα!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ΄.Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!