Tα ποιο Αφράτα, τριφτά και πεντανόστιμα Πτι _Φουρ με κερασάκι!!!
Συνταγή κ Υλικά:
450 γρ μαλακό βούτυρο αγελαδινό,
200 γρ άχνη ζάχαρη,
4 αυγά,
200 γρ κορν φλαουρ,
500 γρ αλεύρι Φαρίνα,
μια πρέζα αλάτι!
Εκτέλεση:
Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη πολύ καλά να ασπρίσει!
Ρίχνουμε ενα_ενα τα αυγά!
Συνεχίζουμε προσθέτοντας το κορν,το αλεύρι και το αλάτι!
Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με κορνε και κάνουμε πάνω στην λαδόκολλα το σχέδιο!
Βάζουμε το κερασάκι και τα ψήνουμε στους 180 β προθ στον αέρα για 12 λεπτά!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!