Το πιο εύκολο αφράτο Κέικ Πορτοκαλιού με επικάλυψη λευκή σοκολάτα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ΣΥΝΤΑΓΗ
Υλικά:
5 αυγά,
1 και 1/2ποτηρι ζάχαρη,
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού,
1 ποτήρι καλαμποκελαιο,
480 γρ αλεύρι,
1 φακ.μπεικιν,
1 βανίλια,
1 κ γ.ξυσμα πορτοκαλιού!
Εκτέλεση:
Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη!
Ρίχνω τον χυμό και το λάδι!
Ανακατεύω σε ένα μπολ το αλεύρι-μπεικιν-βανιλια και το ρίχνω σιγα_σιγα στο μείγμα!
Σταματάω το μίξερ και ρίχνω το ξύσμα και ανακατεύω με μαριζ!
Βάζω το μείγμα στην φόρμα .
Το ψήνω στους 180 β προθ αντισ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά!
Σβήνω τον φούρνο και το αφήνω μέσα αλλά 10 λεπτά!
Όταν το βγάζω το αφήνω σε θερμοκρασία δωματίου για 15 λεπτά και το αναποδογυρίζω και ρίχνω την λευκή σοκολάτα Ποτήρι υλικών(200ml)!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!