Η Καλύτερη Συνταγή για Τυροκροκέτες – Τραγανές Έξω, Λιώνουν Μέσα!!!
Η πιο εύκολη και τραγανή συνταγή για σπιτικές τυροκροκέτες με ελάχιστα υλικά! Τέλειες για κάθε τραπέζι ή μάζωξη, αυτές οι τυροκροκέτες λιώνουν στο στόμα και φτιάχνονται σε λίγα λεπτά. Δες πώς να τις κάνεις βήμα-βήμα και εντυπωσίασε τους πάντες!
300 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε sticks
200 γρ. φρυγανιά
αλεύρι γ.ο.χ.
3 αυγά
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. σκόνη σκόρδο
2 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι
1 κ.γ. ρίγανη
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με τα μπαχαρικά.
Περνάμε τη μοτσαρέλα από αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και ξανά αλεύρι, αυγό, φρυγανιά.
Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά μόλις το λάδι φτάσει 170-175 βαθμούς και μέχρι να πάρουν χρώμα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=kolbYoUduXc