Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Κέικ σκάκι. Φανταστικό!!!





ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
 1 Βιτάμ σοφτ
 250γρ. 2 κούπες ζάχαρη
4 αυγά
1 κούπα γάλα
 1 βανίλια
2 κ.σ.κακάο
 500γρ. αλεύρι φαρίν απ



 ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 



Για την επικάλυψη και για να κολλήσουμε μεταξύ τους τα κέικ βάζουμε ανάμεσά τους λίγο μερέντα ή μαρμελάδα Για το γαρνίρισμα τρούφα σοκολάτας ή καρύδα.



 Τι κάνουμε
 Χτυπάμε το Βιτάμ με τη ζάχαρη να αφρατέψουν.Ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα τη βανίλια και το αλεύρι σιγά-σιγά. Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 ίσια μέρη στο ένα προσθέτουμε το κακάο και το άλλο το αφήνουμε λευκό. Βουτυρώνουμε 4 ταψάκια 28εκ. και μοιράζουμε το λευκό μείγμα στα δυο ταψάκια και το σοκολατένιο μείγμα στα άλλα δυο ταψάκια. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Μόλις ψηθούν τα βγάζουμε να κρυώσουν και κόβουμε το κάθε κέικ με στρογγυλά κουπατ να κάνουμε στεφάνια.Το υπόλοιπο για να το καταλάβετε πατήστε τον παρακάτω μπλε σύνδεσμο να δείτε το βιντεάκι πως το τελειοποιούμε !! Είναι πολύ εντυπωσιακό και ωραίο σε γεύση αξίζει να το φτιάξετε για  κάτι διαφορετικό !!!Καλή επιτυχία !!!Μina Papa
ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ  LINK ΑΠΟ ΚΑΤΩ 
https://www.youtube.com/watch?v=ltQXweBOnMU&feature=youtu.be

Πουτίγκα Καρυδόπιτα.

Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

Συνταγή παραδοσιακή που κρατάει πάνω από 35 χρόνια γι αυτό και οι δοσολογίες είναι σε κεσεδάκι γιαουρτιού το μικρό.

Υλικά

5 αυγά
2 κεσεδάκια ζαχαρη
2 κεσεδάκια αλεύρι
1 γιαούρτι στραγγιστό
250γρ καρύδι τριμμένο
1 κουταλάκι σόδα
3 κουταλάκια μπέικιν
1 κουταλάκι κανέλα
ξύσμα πορτοκαλιού

Σιρόπι
3 κεσεδάκια ζάχαρη
3 και μισό κεσεδάκια νερό


Κρέμα
1 γκαρνί σαντιγί
1 γάλα ζαχαρούχο
1 λίτρο γάλα φρέσκο
3 άνθος αραβοσίτου στιγμής


 Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν,προσθέτουμε το γιαούρτι σόδα μπέικιν κανέλα και ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια και τα ρίχνουμε σε βουτυρομένη φόρμα κέικ.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 1 ώρα.Ξεφορμάρουμε ύστερα απο 10 λεπτά αλλά κρατάμε τη φόρμα πρόχειρη γιατί αφού κρυώσει το κέικ καρυδιού θα το ξαναγυρίσουμε στη φόρμα μας για να το σιροπιάσουμε.
Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και οπως είναι ζεστό γυρίζουμε το κέικ ξανά στη φόρμα και σιροπιάζουμε σιγά σιγά.Το σιρόπι θα το πιεί όλο μην σας φοβίζει η ποσότητα.Το αφήνουμε αρκετή ώρα μέσα στη φόρμα να κρυώσει καλά και καλύτερα την επόμενη μέρα το γυρίζουμε σε αρκετά μεγάλη πιατέλα.

Ετοιμάζουμε την κρέμα.
Χτυπαάμε στο μίξερ 2 λεπτά το γάλα ζαχαρούχο με το γκαρνί [ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ] με το ζαχαρούχο και σε άλλο μπολ χτυπάμε τις 3 κρεμες αραβοσίτου στιγμής  με το γάλα,στη συνέχεια ενώνουμε τα υλικά και ξαναχτυπάμε 3 λεπτά ακόμη.Αφήνουμε την κρέμα λίγες ώρες στο ψυγείο να σφίξει πριν τη χρησιμοποιήσουμε.
Στρώνουμε με σπάτουλα την κρέμα επάνω στην καρυδόπιτα και ρίχνουμε λίγο καρύδι από επάνω.
Καλή επιτυχία !!
Roula Papaliaga




Μπουγάτσα η καταπληκτική!

 Υλικά
    1 πακέτο φύλλα Κρούστας
    1½ λίτρο φρέσκο γάλα
    200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) σιμιγδάλι ψιλό
    2 κ.σ. βούτυρο
    1 φλ. ζάχαρη
    2 βανίλιες
    1 πρέζα αλάτι
    βούτυρο λιωμένο για τα φύλλα
    κανέλα
    ζάχαρη για επικάλυψη
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ


Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το σιμιγδάλι, τη ζάχαρη, τις βανίλιες, το αλάτι. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να γίνει μια λεία κρέμα. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να κρυώσει. Σε ταψάκι στρώνουμε 4 φύλλα βουτυρωμένα κάτω και ρίχνουμε την γέμιση. Από πάνω βάζουμε 4 φύλλα ακόμη βουτυρωμένα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30'-40' στον αέρα, στην μεσαία σχάρα ή στην προτελευταία. Σερβίρουμε με ζάχαρη άχνη και κανέλλα.
Σημείωση
Εδω χρησιμοποίησα  2 φύλλα σφολιάτας αντί για φύλλο κρούστας .
Mina Papa



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Ρεβύθια με λουκάνικο




Υλικά

Ρεβύθια 5οο γρ
Λουκάνικα 300 γρ
Ντομάτες 3 τεμ
Πιπεριές Φλωρίνης 2 τεμ ψιλοκομμένες
Δενδρολίβανο 1 κουταλάκι του γλυκού
Σκόρδο 3 σκελίδες ψιλοκομμένες
Χυμός λεμονιού 1 λεμόνι
ΜαΪντανό 2 κουταλιές της σούπας
Αλάτι -πιπέρι
Νερό για το βράσιμο
Οδηγίες

Βάζουμε από το βράδυ τα ρεβύθια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό να τα σκεπάζει για να μουλιάσουν . Την άλλη μέρα τα βράζουμε να πάρουν μια βράση και ρίχνουμε το πρώτο νερό.Γεμίζουμε την κατσαρόλα με νέο νερό και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Ψήνουμε τα λουκάνικα σε μέτρια φωτιά σε ένα τηγάνι μέχρι να βγάλουν το λίπος τους. Προσθέτουμε τις ντομάτες ψιλοκομμένες,τις πιπεριές , το σκόρδο ψιλοκομμένο ,το δενδρολίβανο, τα βρασμένα ρεβύθια, αλάτι, πιπέρι και τα σιγοβράζουμε για 15 περίπου λεπτά. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και σερβίρουμε σε ατομικά πήλινα μπολ ενώ στο τέλος πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

Κέικ σοκολάτας με γλάσο από σοκολάτα και μέντα

 

Υλικά
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ½ φλ. ζάχαρη
¾ φλ. άγλυκο κακάο
1 κ.γ. σόδα
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
¾ φλ. ζεστό νερό
¾ φλ. γάλα
½ φλ. σπορέλαιο
3 μεγάλα αβγά
1δόση βανιλίνη 

Για το γκλάσο σοκολάτας -μέντας
450 γρ. ημίγλυκη σοκολάτα κουβερτούρα
1½ φλ. κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά
3 κ.σ. λικέρ crème de menthe
1 κ.σ. σιρόπι καλαμποκιού 

Εκτέλεση
Φτιάχνουμε το κέικ: προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου 20 εκ. Κοσκινίζουμε σε μεγάλο μπολ το αλεύρι, το κακάο, τη σόδα και την μπέικινγκ πάουντερ. Χτυπάμε με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα το νερό, το γάλα, το σπορέλαιο, τα αβγά και τη βανιλίνη. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα, να ενωθούν όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μείγμα στο αλεύρι και ανακατεύουμε. Μεταφέρουμε τον χυλό στη φόρμα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά ή μέχρι ένα μυτερό μαχαίρι που θα βυθίσουμε στο κέντρο να βγει καθαρό. Αφήνουμε το κέικ να κρυώσει λίγο, το ξεφορμάρουμε, το μεταφέρουμε σε σχάρα και περιμένουμε να κρυώσει τελείως. Το κόβουμε στα δύο οριζοντίως.
Φτιάχνουμε την κρέμα μέντας: κόβουμε τη σοκολάτα σε κομματάκια, την βάζουμε σε κατσαρολάκι και το τοποθετούμε επάνω σε μια κατσαρόλα με καυτό νερό, που να φθάνει μέχρι τη μέση του κατσαρολιού. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει. Σε άλλο κατσαρολάκι, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος –να μην βράσει. Την προσθέτουμε στη σοκολάτα προσεκτικά γιατί πιτσιλάει και την ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε το λικέρ και το σιρόπι και ξανά ανακατεύουμε. Αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει, μέχρι να μπορούμε να την αλείψουμε. Περιχύνουμε το ένα κομμάτι του κέικ με τα 2/3 του γκλάσου σοκολάτα –μέντα και βάζουμε από πάνω το άλλο κομμάτι. Αλείφουμε την επιφάνειά του με την υπόλοιπη κρέμα. Στολίζουμε, αν θέλουμε, με σπασμένα κομμάτια σοκολάτας με μέντα !

Μπριζόλες με πατάτες αρωματικά & υπέροχη γεύση !!


Υλικά
4 μπριζόλες χοιρινές
1 πορτοκάλι το χυμό του
1/2 ποτήρι του νερού ρετσίνα κρασί
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοτριμμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
πατάτες κομμένες κυδωνάτες
αλάτι
πιπέρι
λίγο κόλιανδρο
λίγη γλυκιά πάπρικα
ζεστό νερό
ελαιόλαδο
χυμό από 2 λεμόνια
1 κουταλιά σούπας βούτυρο φυτίνη [προαιρετικά ]





 Τι κάνουμε
Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι το κρεμμύδι το σκόρδο και τις μπριζόλες και τα σοτάρουμε αρκετή ώρα γυρίζοντας με ξύλινη κουτάλα τακτικά.
Αφού αλλάξουν χρώμα προσθέτουμε τις πατάτες ανακατεύοντας συνέχεια περίπου 10 λεπτά να ψιλοψηθούν .




Σβήνουμε με το κρασί τον χυμό πορτοκαλιού και των 2 λεμονιών .
Το αφήνουμε για λίγο να μαγειρευτεί και να εξατμιστεί το κρασί προσθέτοντας συγχρόνως αλάτι-πιπέρι-κόλιανδρο-πάπρικα .




Αμέσως μετά προσθέτουμε ζεστό νερό τόσο όσο να σκεπάσει το φαγητό χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγομαγειρεύουμαι για 30 λεπτά.[εδώ αν θέλουμε προσθέτουμε για περισσότερη νοστιμιά 1 κουταλιά σούπας βούτυρο φυτίνη γάλακτος]
Δυναμώνουμε  και ξεσκεπάζουμε την κατσαρόλα να δέσει η φανταστική σε γεύση σάλτσα του και .. έτοιμο !! Καλή όρεξη !!!
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 
Το φαγητό αυτό στοιχίζει σχεδόν ούτε 5 ευρώ για 4-5 μερίδες 

Σαρμαδάκια ή Γιαπράκια ή Ντολμανδάκια !


 Υλικά 
Η ποσότητα των υλικών είναι ανάλογα με το πόσα αμπελόφυλλα θα χρησιμοποιήσετε όλα πρέπει να είναι ψιλοκομμένα πολύ και μπόλικα η γέμιση να είναι πρασινη για περισσότερη νοστιμιά.

Αμπελόφυλλα.
ελαιόλαδο,
κρεμμύδια,ξερά και φρέσκα
δυόσμος,
άνηθο,
μαϊντανό
 μαύρο πιπέρι,
αλάτι,
ρύζι Καρολίνα 
λεμόνι το οποίο βάζω και στην γέμιση και στο νερό στην κατσαρόλα μαζί με λάδι και αλάτι.
 Βάζουμε όλα τα ψιλοκομμενα μας λαχανικά σε λεκανίτσα ρίχνουμε και το λάδι το αλατοπίπεροτο ρύζι  ανακατεύουμαι και τυλίγουμε τα σαρμαδάκια μας η γιαπράκια η ντολμαδάκια ,τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα στην σειρά  .Στο τέλος βάζουμε νερό στην κατσαρόλα να τα σκεπάζει στοίβουμε και ανάλογο λεμόνι εξαρτάται πόσο ξυνά τα θέλουμε εγώ πάντα 2 λεμόνια ζουμερά βάζω .λίγο λάδάκι αλάτι -πιπέρι και σκεπάζουμε με αμπελόφυλλα άν έχουν περισσέψει και μία φέτα λεμόνι.Από πάνω τοποθετούμε ένα πιάτο να μην δυαλύσουν και σιγομαγειρεύουμε να πιούν όλο το ζουμάκι τους .
Σερβίρουμε με γιαουρτάκι η σκέτα ! 
Δήμητρα Τσαμπαλάκη 
Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Σμυρνέικα κουλουράκια βανίλιας !



    1.750  γραμ  αλεύρι μαλακό
    500 γραμ φυτίνη
    500 γραμ ζάχαρη
    2 αυγά
    2 βανίλιες
    1/4 ποτήρι του κρασιού κονιάκ
    1/4 κ.γ. σόδα
    1/4 κ.γ. αμμωνία
    1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
    1 και 1/4 ποτήρι πορτοκαλάδα






Εκτέλεση 
Ρίχνουμε στην πορτοκαλάδα την αμμωνία, τη σόδα, τις βανίλιες, τα αυγά και το κονιάκ.Σε μια μεγάλη λεκάνη βάζουμε τη φυτίνη και τη ζάχαρη. Ζυμώνουμε καλά, να γίνει ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίχνουμε στη λεκάνη την πορτοκαλάδα και ζυμώνουμε.Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν, ζυμώνοντας καλά ώσπου η ζύμη μας να γίνει εύπλαστη και μαλακή.Προθερμαίνουμε το φούρνο  στους 180 βαθμούς Πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε σχήματα που μας αρέσουν και τα βάζουμε σε ρηχό ταψί βάζοντας αντικολλητικό χαρτί ψησίματος στο ταψί.Τα  περνάμε από πάνω με ένα πινέλο αυγό τον κρόκο μόνο και τα φουρνίζουμε
    Τα αφήνουμε να ψηθούν ώσπου να ροδίσουν.Καλή επιτυχία!!
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Μπατζίνα με κολοκυθάκια !!

 Υλικά
 600ml γαλα φρεσκο,
 1 κιλο κολοκυθακια τριμενα στον τριφτη,
3 αυγα, 
αλατι, 
 300γρ.τυρι φετα χοντροτριμμενη, 
αλευρι οσο παρει για να γινει χυλος οχι πολυ σφιχτος περιπου σαν του κέικ

Τι κάνουμε 
Ανατατευουμε ολα μαζι τα υλικα σε μια λεκανιτσα και αδειαζουμε σε βουτυρωμενο ταψι ριχνουμε λιγο λαδι απο πανω και ψηνουμε στους 200 βαθμους για 1 ωρα.Καλή όρεξη !!!
Mina Papa

ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ψωμί ζυμωμένο στο χέρι !

 
 Υλικά
1 κιλό αλεύρι για ολες τις χρησεις
 μισο κιλό αλεύρι σκληρό 
2 φακελάκια μαγιά
 2 κ.γ. ζάχαρη
 2 κ.γ. αλάτι
 νερό χλιαρό οσο παρει να γινει μια ζυμη μαλακια που να μην κολλαει στα χερια 
 σουσάμι



ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας  ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

 Σε μια λεκάνη ρίχνετε όλα τα υλικά εκτός από το νερο και τα ανακατεύετε. 
Προσθέτετε λίγο λίγο το νερο. 
Ζυμώνετε πολύ καλά. 
Αφήνετε την ζύμη να φουσκώσει σε ζεστό μέρος. 


Οταν φουσκωσει χωρίζετε το ζυμάρι σε 3 καρβελακια και το στρώνετε σε 3 φόρμες
.Βρεχετε με λιγο νερακι την επιφανεια και πασπαλίζετε με σουσάμι.
Το αφηνετε σε ζεστο μερος για 20 λεπτα ακομη για να ξαναφουσκωσει και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτα περίπου.
Mina Papa 

Κέικ καρότου με γλάσο σοκολάτας !!



 Μιά συνταγή για ένα διαφορετικό κέικ με κύριο συστατικό το καρότο, ζουμερό και νόστιμο !!

Υλικά:
Για το κέικ:
250 γρ. μαργαρίνη, λιωμένη
400 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
3 μεσαία καρότα καθαρισμένα και τριμμένα
350 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για το γλάσο:
250 ml. γάλα
1 κ.σ. βούτυρο
2 κ.σ. μέλι
100 γρ. κουβερτούρα



Εκτέλεση:
Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων την λιωμένη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, τα αυγά, τα τριμμένα καρότα και επεξεργαζόμαστε μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αλεύρι , ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις με μια ξύλινη σπάτουλα.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψάκι 20 επί 30 εκ. (ή το μοιράζουμε σε δυο μακρόστενες φόρμες κέικ) και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά. Βγάζουμε το κέικ από το φούρνο μόλις ψηθεί και το αφήνουμε να κρυώσει.
Συνταγή από  Salt and Sugar

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Γαλατόπιτα εξαιρετική !!

 ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

450γρ. αλεύρι σκληρό
300γρ. αλεύρι μαλακό για όλες τις χρήσεις
100γρ. ελαιόλαδο
2 κ.σ.ξύδι
 2 κ.γ.αλάτι
400 ml νερό χλιαρό
λίγο αλεύρι για το άνοιγμα των φύλλων




Στο μίξερ βάζω όλα τα υλικά και αρχίζω να ζυμώνω ρίχνοντας σιγά-σιγά το νερό.
Πρέπει να έχω μια ζύμη μαλακή που να μην κολλάει στο χέρι.
Όταν η ζύμη είναι έτοιμη τη χωρίζω σε 15 ίσια κομμάτια τα κάνω μπαλάκια και τα τυλίγω σε μεμβράνη τα αφήνω 30 λεπτά να ξεκουραστούν.
Στη γαλατόπιτα θα χρειαστούμε 4 φύλλα.
Τα υπόλοιπα τα βάζω στην κατάψυξη και όταν τα χρειαστώ τα βγάζω ξεπαγώνουν και τα ανοίγω.


 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

 2 λίτρα φρέσκο γάλα
14 κ.σ. γεμάτες αλεύρι
14 κ.σ. γεμάτες ζάχαρη
 λίγο κανέλα
 ξύσμα ενός λεμονιού
2κ.σ. βούτυρο ή Βιτάμ
2 αυγά





 Σε μια κατσαρόλα πάνω σε χαμηλή φωτιά βάζω το γάλα, αλεύρι, ζάχαρη, κανέλα και το ξύσμα λεμονιού ανακατεύω συνεχώς με το σύρμα για να μην κολλήσει μέχρι να πήξει η κρέμα.Κατεβάζω από τη φωτιά ρίχνω μέσα τα 2 αυγά χτυπημένα, το βούτυρο και ανακατεύω με γρήγορες κινήσεις.
Στρώνω σε λαδωμένο ταψί [το ταψί της κουζίνας] τα φύλλα να προεξέχουν λίγο έξω από το ταψί.

 Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

Ρίχνω την κρεμά και την απλώνω σε όλο το Ταψί
Γυρίζω τα φύλλα που προεξέχουν τυλίγοντας τα προς τα μέσα.
Ρίχνω λίγο κανέλα από πάνω και λίγο βουτυράκι και ψήνω στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά Περίπου 30-35 λεπτά.
Συνταγή Mina Papa