Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Πως να φτιάξετε τον Καλύτερο & πιο Εύκολο Μπακαλιάρο Σκορδαλιά-Από ταβερνιάρη !!!

ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ για να φτιάξετε τον Καλύτερο & πιο Εύκολο Μπακαλιάρο Σκορδαλιά-Επαγγελματική Συνταγή από ταβερνιάρη !!!

Υλικά

Για το κουρκούτι

-260 γρ. αλεύρι που φουσκώνει
-1/4 κ.σ. ζάχαρη
-1/2 κ.σ. αλάτι
-15 γρ. ούζο
-430 γρ. μπύρα, κρύα

Για την σκορδαλιά

-800 γρ. πατάτες, ξεφλουδισμένες βρασμένες
-2-3 σκελίδες σκόρδο
-120 γρ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-χυμός από 1 λεμόνι

Για τον μπακαλιάρο

-1 κιλό μπακαλιάρος
-ηλιέλαιο
-αλάτι
-πιπέρι

Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το σκόρδο, το ελαιόλαδο και τον χυμό από λεμόνι και αλέθουμε.

Σπάμε τις βραστές πατάτες μέσα σε μπολ με ένα πιρούνι ή με το ειδικό εργαλείο για πουρέ.

Προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες αλάτι, πιπέρι και το μείγμα με το ελαιόλαδο που έχουμε αλέσει πριν στο μπλέντερ και ανακατεύουμε.

Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι, το ούζο και την μπύρα, και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μια βελούδινη υφή.

Βάζουμε σε δυνατή φωτιά ένα τηγάνι με το ηλιέλαιο.

Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του μπακαλιάρου με αλάτι και πιπέρι, αλευρώνουμε και τα βουτάμε μέσα στο μπολ με το κουρκούτι.

Τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=FSOTujAy5zU
 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Νηστίσιμα Κουλουράκια κανέλας!!!

Τα πιο όμορφα εύκολα γευστικά Νηστίσιμα Κουλουράκια κανέλας!!!      

Υλικά:

1 ποτήρι καλαμποκελαιο,

1ποτηρι ζάχαρη,

1 ποτήρι χυμό φρέσκων πορτοκαλιών,

1 φακ.μπεικιν,

2 κ.γ.ξυσμα πορτοκαλιού,

2 κ.γ.κανελα,

750 με 800 γρ αλεύρι γιατί αλεύρι με αλεύρι διαφέρει για όλες τις χρήσεις!

Εκτέλεση:

Βάζουμε το λάδι την ζάχαρη στην λεκανιτσα και τα ανακατεύουμε με σύρμα!

Ρίχνουμε τον χυμό.το ξύσμα και  την κανέλα τα ανακατεύουμε!

Ρίχνουμε σιγα-σιγα αλεύρι ανακατεύουμε πρώτα με το σύρμα και στην συνέχεια αρχιναμε να ζυμωνουμε!    

Πλάθουμε κορδόνια ίσα και αρχιναμε φτιάχνουμε ότι σχέδιο θέλουμε!

Τα βουτάμε σε ζάχαρη!

Τα βάζουμε στην λαδόκολλα στο ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθ αντί μεσαία σχάρα για 10 λεπτά εάν τα θέλουμε μαλακά!

Εάν τα θέλουμε τραγανά τα ψήνουμε 15 λεπτά!

 Φυσικά ανάλογα τον φούρνο!

Μετράμε τα υλικά με ποτήρι των (200 ml)!

Η ζύμη όταν την πλάθουμε πρέπει να είναι λιπαρή και λεία!

Έφτιαξα 50 κομμάτια!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 
 

Μπακαλιάρος κ σκορδαλιά καλύτερο και από τηγανητό!! (Χωρίς Λάδια)


Φτιάξτε Μπακαλιάρο σκορδαλιά καλύτερο και από τηγανητό!! (Χωρίς Λάδια) ❤️Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό!!!


Η ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΕΙΝΑΙ 250 ΜΛ

ΥΛΙΚΑ
🔪600 γρ ξαλμυρισμενος μπακαλιάρος (χωρίς πέτσα και κόκκαλα)
---------------
🔪250 γρ μπύρα (1 κούπα)
🔪100 γρ αλεύρι γ.ο.χ (3/4 της κούπας)
🔪1 κτγ αλάτι
🔪1/4 κτγ σκόρδο σε σκόνη
🔪1/2 κτγ ρίγανη
🔪πιπέρι
---------------
🔪200 γρ φρυγανιά (1 κούπα και 3/4)
---------------
🔪ελαιόλαδο
---------------
🔪800 γρ βρασμένες πατάτες (5-6 πατάτες)
🔪150 γρ ελαιόλαδο (3/4 της κούπας)
🔪3 σκελίδες σκόρδου
🔪2 κτσ λευκό ξίδι
🔪χυμό από 1/2 λεμόνι
🔪1 κτγ αλάτι
🔪πιπέρι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=wCxJbKZvmss
 

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει!!!



Τα Θεϊκά Κοκάκια του BakeiT με Πάντα Επιτυχημένη Συνταγή!
Πιστεύω η ωραιότερη και πάντα Επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή για τα ωραιότερα Κοκάκια που έχετε φτιάξει και δοκιμάσει. Μετά από αυτή την Συνταγή δεν θα ξανά αγοράσετε έτοιμα!!!

Τα Κοκάκια του BakeiT (27 Κομμάτια )

Για την Βάση των Κοκ
6 Ασπράδια Αυγών
40 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
6 κρόκους Αυγών
100 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
2 Βανίλιες
125 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις(κοσκινισμενα)
50 γρ Κορν Φλαουρ(κοσκινισμενα)

Για την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής
350 γρ Γάλα πλήρες
210 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %
2 Βανίλιες
150 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
60 γρ Κορν Φλαουρ
2 Αυγά

Για το Σιρόπι
100 γρ Νερό
100 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
40 γρ Σιρόπι απο Γλυκό κουταλιού κεράσι ή Κονιάκ

Για το Γλάσο Σοκολάτας
100 γρ Κρέμα γάλακτος 35 %
125 γρ Κουβερτούρα Γάλακτος
1 κουτ γλυκού Μέλι
Λευκή Σοκολάτα για Διακόσμηση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/xoBxk56Mg1E?si=yf_pd24HrYnqx_VI
 

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Κέικ Νηστίσιμο Πορτοκαλιού!!! 🍊🍊🍊

Το πιο γευστικό αφράτο εύκολο Κέικ Νηστίσιμο Πορτοκαλιού!!! 🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

 Υλικά:

530 γρ χυμό φρέσκου πορτοκαλιου,

550 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις,

2 κ.γ.μπεικιν παουντερ,

1 κ.γ.σοδα σκόνη,

το ξύσμα ενός πορτοκαλιού,

300 γρ ζάχαρη,

170 ml λάδι ελαφρύ,

2 κ.σ.ξίδι 

μια πρέζα αλάτι! 

 Εκτέλεση: 

Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι,το αλάτι,το μπέικιν!

 Σε άλλο μπολ ρίχνουμε το χυμό μέσα την σόδα να αφρίσει! 

Προσθέτουμε την ζάχαρη!

Ρίχνουμε το ξίδι και το λάδι! 

Τέλος ρίχνουμε σιγά_σιγά το αλεύρι και το ξύσμα και ανακατεύουμε με μαριζ! 

Βάζουμε λαδόκολλα σε ταψί 26 ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά! 

Όταν τα βγάζουμε και κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!

(Συνταγή Δημήτρης Μιχαηλίδης) Εκτέλεση φωτογραφία από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα- ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Νηστίσιμη Μους ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με 2 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ) -!!!

Απίστευτο σοκολατογλυκό με 2 ΜΟΝΟ υλικά χωρίς ζάχαρη 😍

Νηστίσιμη Μους ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με 2 ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΙΞΕΡ) -

Υλικά:

-3 ώριμες μπανάνες
-250 γρ. κουβερτούρα χωρίς ζάχαρη


-Ψιλοκόβουμε την κουβερτούρα, τη βάζουμε σε ένα μπολ και τη λιώνουμε στα μικροκύματα.
-Αλέθουμε τις μπανάνες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε.
-Βάζουμε το μείγμα σε μπολάκια ή σε ένα μπολ 15 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
-Ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε προαιρετικά με κακάο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=_J7kIFw-PlY
 

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Νηστίσιμοι Ρεβιθοκεφτέδες !!!


 
Νηστίσιμοι Ρεβιθοκεφτέδες καλύτεροι και από τηγανητοί (Χωρίς Λάδια) θα εκπλαγείτε απο το αποτέλεσμα!!!


Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :

Για τους ρεβιθοκεφτέδες

    300 γρ bio ρεβίθια έτοιμα για χρήση (1,5 κούπα)
    100 γρ νερό (1/2 κούπα)
    πιπέρι
    1 κτγ αλάτι Ιμαλαϊων
    1 σκελίδα σκόρδου
    1 κτσ bio μηλόξιδο
    1 κρεμμύδι
    Μαϊντανό
    Άνηθο
    30 γρ bio έξτρα παρθένο ελαιόλαδο (3 κτσ)
    50 γρ νιφάδες βρώμης (6 κτσ)

Για το σερβίρισμα

    Zero sauce ketchup

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=hPWYxWa-n9Y

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Καριόκες -Γευστικές -Εύκολες !!!

 

Γευστικές εύκολες καριόκες!!!

ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζω για δυο λεπτά 200 γραμ ζάχαρη με τέσσερις κουταλιές κακάο ,200 γραμ νερό και μισό κουταλάκι κανέλα .

Τρίβω στο μούλτι 150 γραμ μπισκότα και 250 γραμ καρύδια και τα ρίχνω στο υγρό με δυο κουταλιές σούπας κονιάκ .

Ανακατεύω κάνω μπαστούνι.

Το τυλίγο με μεμβράνη ή λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.

Βάζω ψυγείο η κατάψυξη να παγώσει .

Τις περνάω από γλάσο που έκανα με 400 γραμ κουβερτούρα με δυο κουταλιές λάδι ελαφρύ ❣️❣️

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Παλμιρα Αριστου

Μηλοπιτάκια νηστίσιμα!!!



Όλη η κουζίνα  μύρισε κανέλα και γαρύφαλλο, τα νηστίσιμα μηλοπιτάκια!!! Ειναι χορταστικά και εθιστικά!!! ❤️ ❤️ ❤️


Υλικά:
1 ποτήρι λαδι
1 ποτήρι ζάχαρη
3 ποτήρια χυμό πορτοκαλιού
1 κγ σόδα
700γρ αλεύρι
1 βανίλια,1 μπέικιν παουντερ
Κανέλα, γαρύφαλλο
4 μήλα σε κυβακια
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.     

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το λάδι με την ζάχαρη πολύ καλά!

 Ρίχνουμε τον χυμό διαλύοντας μέσα την σόδα!

 Προσθέτουμε το αλεύρι,το μπέικιν, την βανίλια και τα μήλα αφού τα έχουμε ανακατέψει με κανέλα και γαρύφαλλο!   

Γεμίζουμε τα φορμακια έως την μέση τους και τα ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα για 50 λεπτά!   

  Έβαλα:Ελαιόλαδο,Αλεύρι για όλες τις χρήσεις,και έφτιαξα 35 κομμάτια! 

 Το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτό!

 Μπορούμε να αφαιρέσουμε το μπέικιν!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.  Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Χαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος !!!


Χαλβάς σιμιγδαλένιος,σοκολατένιος ,σισαμένιος πορτοκαλενιος!!!

       Υλικά:

3/4 ποτηριού λάδι Παρθένο Σησαμελαιο,

2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό,

3 ποτήρια ζάχαρη,

 3ποτήρια νερό,

1 ποτήρι χυμό φρέσκου πορτοκαλιου 

3 κουταλιά κακάο,

100 γρ σοκολάτα,

100 γρ σουσάμι καβουρδισμένο!          

Εκτέλεση: 

 Με το νερό,τον χυμό και την ζάχαρη κάνουμε ένα σιρόπι το οποίο κατεβάζουμε από την φωτιά μόλις πάρει βραση.  

 Καβουρδιζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να πάρει χρώμα και ρίχνουμε μέσα το κακάο και την σοκολάτα και ανακατεύουμε! 

Τέλος ρίχνουμε το σουσάμι!

 Προσθέτουμε αμέσως το σιρόπι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να απορροφηθούν όλα τα υγρά και φουσκώσει ο χαλβάς! 

Το βάζουμε στην φόρμα το σκεπάζουμε με μεμβράνη μέχρι να κρυώσει!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Νηστίσιμα τσουρεκάκια με ίνες!!!


 Τα ποιο αφράτα γεμάτα ίνες ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ.ΤΣΟΥΡΕΚΑΚΙΑ!!!

ΥΛΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε.σε ενα μπολ1,5 μισο ποτηρι χλιαρο νερο με 100 γραμμαρια μαγια νωπη,1 κουταλια ζαχαρη το ανακατευουμε και το αφηνουμε σκεπασμενο 15 λεπτα!

Στην λεκανη βαζουμε μισο ποτηρι σπορελαιο(130 ml),1 ποτηρι ζαχαρη(280 γραμμαρια),μισο ποτηρι φρεσκου πορτοκαλιου(130 ml),ξυσμα.1 πορτοκαλιου,μισο κουταλακι μαχλεπι,μισο κουταλακι κακουλε,1 βανιλια και τα ανακατευουμε!

Ριχνουμε το μείγμα μαγιας και ανακατευουμε!

Τελος προσθετουμε.1 κιλο.αλευρι για τσουρεκια αλλα χουφτα χουφτα δεν ζυμωνουμε πολυ παρα μονο διπλωνουμε !

Σκεπαζουμε την ζυμη για 2 ωρες!

Στην συνεχεια την μεταφερουμε.στον παγκο μας την ζυμωνουμε.ελαφρως κοβουμε μικρα κομματακια τα.κανουμε κορδονια οτι σχεδιο θελουμε τα τοποθετουμε στην.λαδοκολα στο ταψι και σε ενα ποτηρι βαζουμε 1 κουταλια νερο με 3 κουταλιες της σουπας ζαχαρη το ανακατευουμε και περναμε τα τσουρεκακια με.πινελο!

Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο για 25 λεπτα στους 180 βαθμους αναλογα τον φουρνο!

Εκτέλεση φωτό από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!Συνταγή από κ. Θεοδώρα Ρουλα Παπαλιάγκα

Ο καλύτερος τρόπος για να χαρείς την Καθαρά Δευτέρα είναι μία σπιτική λαγάνα!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να χαρείς την Καθαρά Δευτέρα είναι μία σπιτική λαγάνα
>Η συνταγή έχει 100% επιτυχία!!!

ΣΥΝΤΑΓΗ 👇.                        

Υλικά _

400ml νερό(2 φλυντζ)

25 γρ νωπή μαγιά,

2 κ.σ.ζαχαρη,

2 κ.γ.αλατι,

950 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις,

1 φλυντζ.του ελληνικού καφέ καλό ελαιόλαδο.

Εκτέλεση:

Βάζουμε την μαγιά σε μπολ και την θρυμματίζουμε!

Ρίχνουμε πάνω της την ζάχαρη και τέλος το νερό χλιαρό να αντέχει το χέρι!

Ανακατεύουμε με σύρμα και το σκεπάζουμε για 20 λεπτά!       

Στην συνέχεια βάζουμε το μισό αλεύρι σε λεκανιτσα ανοίγουμε λακουβιτσα!

Πάνω στο αλεύρι ρίχνουμε το αλάτι και γύρω-γυρω το λάδι!

Μέσα στην λακουβιτσα ρίχνουμε σιγα-σιγα την μαγιά και ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα παίρνοντας λιγο-λιγο αλεύρι!

 Τελειώνουμε ρίχνουμε σιγά -σιγα το υπόλοιπο αλεύρι και αρχιναμε να ζυμωνουμε σε αφρατη ζύμη να μην κολλάει!

Λαδωνουμε ένα μπολ βάζουμε την ζύμη μέσα!

Την πατάμε την αλοιφουμε με λίγο λάδι και την σκεπαζουμε για 1 ώρα και 20 λεπτά!

Σε ζεστό μέρος!    

Στην συνέχεια βάζουμε λαδόκολλα στο ταψί και την αλοιφουμε με λάδι όλη την λαδόκολλα Βάζουμε την ζύμη και με λαδωμένα χέρια την ανοίγουμε!

Την αλοιφουμε καλά με νερό ρίχνουμε σουσάμι και την σκεπάζουμε για 20 λεπτά!

Τελειώνουμε την τρυπαμε παντού με τα δάχτυλα και στην συνέχεια την ψήνουμε στους 180 β προθ αντιστ μεσαία σχάρα μέχρι να κοκκινίσει!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-Ομάδα -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Δροσερό γλύκισμα Φράουλας πανεύκολο, με 3 ΥΛΙΚΑ Απίστευτη γεύση και άρωμα!!!

Νηστίσιμο Επιδόρπιο Φράουλας με 3 Υλικά ΜΟΝΟ!!!!
Ενα εκπληκτικό Δροσερό γλύκισμα Φράουλας πανεύκολο, με Απίστευτη γεύση και άρωμα!!!

Επιδόρπιο Φράουλας με 3 Υλικά

880 γρ Φράουλες Πολτοποιημένες
250 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ Κορν Φλαουρ

Για Διακόσμηση
Τριμμένο Ινδοκάρυδο


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/DC_0W7KpEpw?si=lWrv45cQ5iukPwWa
 

Μανιταρόπιτα !!!

Μανιταρόπιτα με αφράτη ζύμη κουρού!!!

    Υλικά για τη ζύμη:
    400γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
    300γρ. γιαούρτι στραγγ.
    100 ml ελαιόλαδο
    100γρ. βούτυρο λιωμένο
    1 αυγό μεσαίο
    1/2 κ.γ. αλάτι

    Υλικά για τη γέμιση:
    1/2 κιλό μανιτάρια λευκά
    3-4 φέτες μπέικον
    1 κρεμμύδι μέτριο
    1 σκελίδα σκόρδο
    1/2 φλ.κ. κρασί λευκό
    2 αυγά μεσαία
    100 γρ. τυρί φέτα
    3 κ.σ. μαϊντανό
    1 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
    1/2 φλ.κ. ελαιόλαδο
    1 αυγό για το άλειμμα

λίγο σουσάμι (προαιρετικά)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ-- https://www.youtube.com/watch?v=01AdNzjqsIM


 

Σπιτική λαγάνα εύκολη !!!

Εύκολη σπιτική λαγάνα!!!

Υλικά:
500γρ. αλεύρι γ.οχ.
300ml νερό χλιαρό
1 κ.σ. ταχίνι
1/2 κ.σ. μέλι
4γρ. μαγιά (1/2 φακ.)
1 κ.γ. αλάτι
1 κ.γ. μέλι για το άλειμμα
σουσάμι

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=k3St1c3MM20