Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Κρεμμυδοντολμάδες γεμιστοί με ρύζι & χοιρινή πανσέτα !!!


Η συνταγή είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ σας τη συνιστώ ανεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε και φυσικά θα πάρετε τα εύσημα από όλους στην οικογένεια.

Υλικά
Κρεμμύδια μεγάλα τουλάχιστον 15
Ρύζι καρολίνα
1 Κιλό πάνσετα χοιρινή
Αλάτι, πιπέρι και λάδι.



Χαράζουμε τα κρεμμύδια και τα βράζουμε τόσο όσο να  ανοίξουν τα φύλλα τους για να μπορέσουμε να τα πάρουμε.
Σε ένα τηγάνι ψιλοκόβουμε την πάνσετα και τις φαρδουλές από τα κρεμμύδια μάτσα βρασμένα που έχουν μείνει με λίγο λάδι αλάτι πιπέρι και το ρύζι.
Τα τσιγαρίζουμε και τα βράζουμε με 'ενα ποτήρι νερό περίπου 10 λεπτά.
Γεμίζουμε τα φύλλα μας τα βάζουμε σε ένα ταψί και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε και κομμάτια από την πάνσετα .
Ρίχνουμε νεράκι μέχρι τη μέση και λίγο λαδάκι από πάνω.
Ψήνουμε μέχρι να πιεί όλο το νερό και να πάρουν χρώμα από πάνω.
Το ψήσιμο διαρκεί 1 ώρα στους 240 βαθμούς.
Καλή επιτυχία!!!
Krista Mark - "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ