ΥΛΙΚΑ
125 γρ,βουτυρο σε θερμοκρασια δωματιου160 γρ ζαχαρη
2 αυγα
150 γρ αλευρι που φουσκωνει μονο του
80 ml χυμο μηλου
1 μηλο Ζαγορας
1 βανιλια
2 κ σ καστανη ζαχαρη
1\4 κ λ κανελλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
χτυπαμε στο μιξερ την ζαχαρη , με το βουτυρο για 3 -4 λεπτα μεχρι να αποκτησουν μια κρεμμωδη υφη προσθετουμε ενα ενα τα αυγασυνεχιζοντας το χτυπημα ωστε το αυγο που προστιθεται καθε φορα να απορροφαται απο το μειγμα.προσθετουμε εναλαξ το αλευρι με το χυμο μηλου βουτυρωνουμε κ αλευρωνουμε μια φορμα για 8 ατομικα κεκακια η χρησιμοποιουμε φορμακια μιας χρησης. ισομοιραζουμε το μειγμα πλενουμε κ κοβουμε στα 4 το μηλο με την φλουδα αφαιρουμε την καρδια κ τους σπορους κ κοοβουμε σε πολυ λεπτες φετες ,καλυπτουμε τα κεκακια με τις φετες μηλου ,σ ενα μπολακι ανακατευουμε την ζαχαρη με την κανελλα με το μισο μειγμα πασπαλιζουμε τα κεκακια ψηνουμε στους 170 βαθμους για 25 λεπτα στις αντιστασεις. αφου τα βγαλουμε τα ξεφορμαρουμε να κρυωσουν πασπαλιζουμε με την υπολοιπη κανελοζαχαρη!!