Υλικα
1 κιλό χοιρινό1 κιλό σέλινο
1 ρίζα σελερι
λίγη μαργαρίνη κ λίγο λαδάκι
2 μέτρια κρεμμύδια ξερά
για την σάλτσα
2 αυγά
2 κουταλιές σούπας κοφτές αλεύρι
χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε και κόβετε σε μερίδες το κρέας,το αφήνετε να στραγγίσει,στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα σοτάρεται τα κρεμμύδια το λάδι με το λίγο καλό βούτυρο.βάζετε κ το κρέας κ το αφήνετε να ροδίσει,μετά ρίχνετε το νερό τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας,βάζετε αλάτι ,πιπέρι ,κ το αφήνετε να μισοβράσει,ετοιμάζετε το σέλινο κ σέλερι.το πλένετε πολύ καλά ,το κόβετε σε μικρά κομματάκια το βουτάτε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει για 10 λεπτά [έτσι γίνεται πιο ελαφρύ]μετά το στραγγίζετε κ το ρίχνετε μέσα στο κρέας,αφήνετε να βράσουν μέχρι να μαλακώσουν τα χορταρικά,βάλτε στο μούλτι τα 2 αυγά το λεμόνι το αλεύρι χτυπάτε και το ρίχνετε μέσα στο φαγητό ,αφήνετε να πάρει κάνα δυο βράσεις να πήξει η σαλτσούλα του το ζουμάκι του κ κλείνετε το μάτι έτοιμο!!!
ΔΕΙΤΕ περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ