1 χοιρινό ψαρονέφρι
δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
πιπερι-ελάχιστο αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε καλά το ψαρονέφρι και χαράζετε κάθε φετούλα στην μέση [αν θέλετε το αφήνετε και ολόκληρο]με μυτερό μαχαίρι.Πολτοποιείτε το σκόρδο και το ανακατεύετε με το δενδρολίβανο το πιπέρι κ το αλάτι,.Με το μείγμα γεμίζετε τα ανοίγματα που κάνατε στο κρέας.Ψήνετε το χοιρινό σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα ανάλογα με το φούρνο σας!Αν σας αρεσει απο πάνω φτιάχνετε μια πολύ ωραία σαλτσούλα με μουστάρδα,λεμόνι ,μαγιονέζα,λίγο λάδι 1 κουτ.σούπας ,ολα μαζί ανακατέψτε τα και ειναι έτοιμη και υπέροχη!