Eίναι μια πιτούλα χωρίς φύλλο, πλούσια σε γεύση!
Εύκολη, γρήγορη, οικονομική! Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε...
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 2,70 ευρώ
Μερίδες: 24 κομμάτια
Υλικά:
2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό
3 κούπες γάλα
4 αβγά
λάδι
πιπέρι
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
150 γρ. γκούντα τριμμένη
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
-Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα υγρά στοιχεία και έπειτα ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά μας.
-Λαδώνουμε το ταψί μας και περιχύνουμε τον χυλό που φτιάξαμε. Πασπαλίζουμε με λάδι την επιφάνεια του χυλού και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 190 βαθμούς. Καλή όρεξη !!!
Από http://www.halkidikifocus.gr
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Εύκολη, γρήγορη, οικονομική! Πάμε να δούμε πως θα το φτιάξουμε...
Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
Κόστος: 2,70 ευρώ
Μερίδες: 24 κομμάτια
Υλικά:
2 κούπες σιμιγδάλι ψιλό
3 κούπες γάλα
4 αβγά
λάδι
πιπέρι
150 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
150 γρ. γκούντα τριμμένη
5 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
5 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
-Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα υγρά στοιχεία και έπειτα ρίχνουμε το σιμιγδάλι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα τυριά και τα αλλαντικά μας.
-Λαδώνουμε το ταψί μας και περιχύνουμε τον χυλό που φτιάξαμε. Πασπαλίζουμε με λάδι την επιφάνεια του χυλού και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 190 βαθμούς. Καλή όρεξη !!!
Από http://www.halkidikifocus.gr
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ