Φιλέτο γεμιστό με σπανάκι και κεφαλογραβιέρα- Συνοδευόμενο με λαχανικά ψητά και μπέικον.
Υλικά
Φιλέτο χοιρινό περίπου 1 με 1+ 1/2 κιλό
1 κιλό σπανάκι
1 ματσάκι κρεμμυδάκια
10 κλωνιά άνηθο
300 γραμ κεφαλογραβιέρα
Αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
1 κολοκυθάκι
1 πιπεριά πράσινη
1 καρότο
1 πιπεριά τσίλι
1 πατάτα
1 κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο σκόνη
αλάτι-πιπέρι
πάπρικα
λίγο ταμπάσκο
Τι κάνουμε
Σοτάρουμε το σπανάκι με τον άνηθο ένα ματσάκι κρεμμυδάκι φρέσκο πέντε κλώνους και αλατο-πιπερο σε ελαιόλαδο μόλις δεν έχει υγρά το κατεβάζουμε από την φωτιά ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμε
Ανοίγουμε το φιλέτο και βάζουμε να καλύψουμε παντού με την γέμιση έπειτα το κλείνουμε κάνοντας ρόλο και το κρατάμε με με οδοντογλυφίδες για να μην ανοίξει στο ψήσιμο...
Λαχανικά
Κόβουμε το κολοκυθάκι την πράσινη πιπεριά το καρότο την πιπεριά τσίλι την πατάτα το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Βάζουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη πάπρικα και λίγο ταμπάσκο τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς με λίγο ελαιόλαδο σκεπασμένα με λαδόκολλα για 45 λεπτά μόλις έγιναν όσο μαλακά ήθελα έβγαλα τη λαδόκολλα για να πάρουν χρώμα...Καλή όρεξη !!
Ceery Misshief "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
MAΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ