Θεσσαλική κοτόπιτα από τα χεράκια μου !!!
Ο,τι κοτόπουλο μου είχε μείνει από χθες μαγειρεμένο ( ψητό ήταν) , το ξεψάχνισα, το ενσωμάτωσα στο μπολ με 1 αυγό χτυπημένο, 1 τέταρτο φέτα θρυμματισμένη, 1 τέταρτο γραβιέρα τριμμένη, 2 φλιτζάνια τσαγιού βρασμένο ρύζι.
Ολα μαζί τα ανακατεύω στο μπολ καλά.
Βάζω 4 φύλλα κρούστας κάτω, τη γέμιση, 4 φύλλα επάνω (λαδωμένα), τη χάραξα σε κομμάτια, τη ράντισα με λίγο νερό και σε προθερμασμένο φούρνο ψήσιμο στους 180 βαθμούς στον αέρα κι έγινε ανάρπαστη !!!Δοκιμάστε την !!!
Χριστινα Τσεκε- "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ