Υλικά
1 πακέτο άνθος αραβοσίτου που βράζει με γεύση βανίλιας
3 ποτήρια γάλα
3 ποτήρια πορτοκαλάδα
2 ποτήρια.ζάχαρη
2 πακέτα μπισκότα Πτι Μπερ
Τι κάνουμε
Σε ένα ταψάκι τοποθετούμε τα μπισκότα αφού τα έχουμε μουσκέψει σε λίγο γάλα!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη μισή ποσότητα της κρέμας αραβοσίτου το ένα ποτήρι ζάχαρη τα τρία ποτήρια γάλα βράζουμε ελαφρά να πήξει!
Το ρίχνουμε πάνω στα μπισκότα!
Σε άλλο κατσαρολάκια βάζουμε την υπόλοιπη σκόνη κρέμα.ένα ποτήρι ζάχαρη και την πορτοκαλάδα!
Βράζουμε σε.χαμηλή φωτιά!
Μόλις πήξει την ρίχνουμε πάνω στην βανίλια κρέμα!Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2 ώρες!!!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ