Είναι και Νηστίσιμα
Υλικά
7 φλούδες Μανταρινιών.
400 γρ αμύγδαλα ασπρισμένα, καβουρδισμένα και αλεσμένα.
300 γρ ζάχαρη άχνη.
Λίγη φρυγανιά τριμμένη μπορεί και μισό πακέτο.
Καρύδα η κουβερτούρα για το τύλιγμα.
Βράζω τις φλούδες Μανταρινιών με λίγο νερό για 5 - 8 λεπτά.
Όταν κρυώσουν τις στραγγίζω και τις αλέθω με το χυμό από ένα Μανταρίνι.
Προσθέτω την αμυγδαλόψιχα, την άχνη, και φρυγανιά όσο χρειάζεται.
Τυλίγω σε καρύδα ή αν θέλω σε κουβερτούρα.
Αν τα Τυλίξω σε κουβερτούρα τα βάζω 1 ώρα ψυγείο.
Είναι γευστικά και αρωματικά
Φωτεινή Παρασκευοπουλου-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ