Υλικά:
700 γραμ.αλεύρι
400 γραμ. χλιαρό νερό
2 φακ. ξηρή μαγιά
1 κ.γ. ζάχαρη
1 1/2 κ.γ. αλάτι
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί.
Αφήνω το ζυμαράκι για 30 λεπτά να φουσκώσει.
Βάζω την γάστρα να κάψει στον φούρνο στους 230° και μετά το μισάωρο μεταφέρω το ζυμαράκι στην λαδόκολλα πλάθωντάς το σε καρβελάκι.Σκεπάζω την γάστρα .Ψήνω για 40 λεπτά στους 230°.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Comolli Aurellia- ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ