Υλικά
700 gr κιμά
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 ντομάτα τριμμένη
2 κ.γ. Δυόσμο ξερό
2 κ.γ. Ρίγανη ξερή
1/2 ματσάκι Μαϊντανό
1 αυγά
Πάπρικα γλυκιά
3-4 φέτες ψωμί μπαγιάτικο μουλιασμένο στο γάλα
Αλάτι
Πιπέρι
Για την γέμιση:
7 φέτες τυρί του τοστ
1 Πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστουνάκια
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μπαστουνάκια
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του κιμά μαζί και το αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.... μετά παίρνουμε τον κιμά, τον βάζουμε πάνω σε λαδόκολλα, τον ανοίγουμε σε παραλληλόγραμμο, βάζουμε το τυρί σε όλη την επιφάνεια του κιμά, τις πιπεριές και κλείνουμε το ρόλο με την βοήθεια της λαδόκολλας....το βάζουμε στο ταψί, αφαιρούμε την λαδόκολλα και το ψήνουμε μαζί με τις πατάτες στους 180° για μια ώρα στον αέρα.....
Κόβουμε τις πατάτες τις βάζουμε στο ταψί και προσθέτουμε... αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά, μουστάρδα, 2 κύβους ( βοδινού και λαχανικών) διαλυμένους σε ζεστό νερό, λεμόνι, ρίγανη, λάδι και λίγο νερό... και ανακατεύουμε καλά .
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ