ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΠΑ ΜΕ ΑΝΑΜΙΚΤΗ ΠΡΑΛΙΝΑ, ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟ
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ΚΡΕΠΑ
2 κ.σ. λευκή πραλίνα φουντουκιού
2 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
1 μπανάνα
1/2 φλ. του τσαγιού μπισκότο τριμμένο
παγωτό σοκολάτα
1/2 φλ. του τσαγιού
λευκή ρευστή σοκολάτα
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
• Παίρνουμε μία κρέπα και απλώνουμε τη λευκή πραλίνα στο 1/4 της επιφάνειας και σε άλλο 1/4 την πραλίνα φουντουκιού.
Απλώνουμε από πάνω την μπανάνα κομμένη σε ροδέλες (κρατάμε το 1/3 για το γαρνίρισμα) και το τριμμένο μπισκότο.
• Διπλώνουμε την κρέπα και την περιχύνουμε με σιρόπι σοκολάτας. Συνοδεύεται με την υπόλοιπη μπανάνα και μία μπάλα παγωτό σοκολάτα.
Την περιχύνουμε με τη ρευστή σοκολάτα.
Wonderful Sense-
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ