Κορμός Μερέντα τούρτα !!!!
Τούρτα κορμός Μερέντα!!!!!!!!
Υλικά:
400 γρ μπισκότα πτι Μπερ Παπαδοπούλου,
400 γρ γάλα φρέσκο,
2 κ.σ.κορν φλαουρ,
2 κ.σ κακάο,
2 κ.σ.ζαχαρη,
100 γρ κουβερτουρα,
20 γρ βούτυρο,
250 γρ Μερεντα!
Εκτέλεση:
Σπάω τα μπισκότα σε ένα μπολ!!!
Φτιάχνω την κρέμα:
Βάζω στην κατσαρολιτσα το γάλα,ζάχαρη,κορν,κακάο και τα ανακατεύω μέχρι να πήξει!
Την κατεβάζω και σπάω μέσα την κουβερτουρα,ρίχνω και το βούτυρο και ανακατεύω!
Την ρίχνω όπως είναι καυτή πάνω στα μπισκότα και τα ανακατεύω να μουσκευτουν όλα!
Βάζω το μείγμα στο τάπερ η ταψί η και πυρέξ και το ισιωνω καλά!
Το κλείνω με διάφανη μεμβράνη και το βάζω στο ψυγείο για 3 ώρες!
Στην συνέχεια το βγάζω από το ψυγείο,βγάζω την μεμβράνη και ρίχνω πάνω την Μερεντα!
Διακοσμώ με τριμμένη κουβερτουρα και το βάζω πάλι στο ψυγείο!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!