Πώς Να Φτιάξεις το ΚΑΛΥΤΕΡΟ Νηστίσιμο ΜΙΛΦΕΙΓ Εύκολα Και Γρήγορα!!!Ανακαλύψτε τη συνταγή για ένα εύκολο και γευστικό νηστίσιμο μιλφέιγ που μπορείτε να φτιάξετε με λίγα υλικά και χωρίς γαλακτοκομικά ή αυγά! Ιδανικό για τη Σαρακοστή ή για όποιον ακολουθεί νηστεία, αυτό το γλυκό θα εντυπωσιάσει τους πάντες. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να το ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα!
ΥΛΙΚΑ
280 γρ. ζάχαρη
110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
650 γρ. νερό
2 βανιλίνες
1 κ.σ. μαργαρίνη
400 ml φυτική σαντιγί
2.5 πακέτα σφολιατίνια
άχνη ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και το νερό μέχρι να βράσουν.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τις βανιλίνες, τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε καλά.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει τελείως.
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί.
Αφρατεύουμε την κρέμα, την προσθέτουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με τη σαντιγί και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σε ένα ταψί 20×25 εκ. βάζουμε μια στρώση σφολιατίνια ολόκληρα και ρίχνουμε από πάνω τη μισή κρέμα.
Θρυμματίζουμε λίγα σφολιατίνια και ρίχνουμε από πάνω την άλλη μισή κρέμα.
Θρυμματίζουμε και τα υπόλοιπα σφολιατίνια.
Βάζουμε το ταψί στο ψυγείο για περίπου 1-2 ώρες.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=J9pnweZpWwU