Φτιάξτε την πιο εύκολη Τούρτα Μιλφειγ χωρίς ψήσιμο χωρίς βράσιμο!!!
Υλικά για 22 άρι σκεύος
2 συσκευασίες σφολιατινια για Μιλφειγ
1 κρέμα Μιλφειγ στιγμής
1 φάκελο γκαρνι
1 βανιλετα
800 ml γάλα περίπου
2 κουταλιές ζάχαρη άχνη ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ
Πριν κόψετε το γλυκό πρέπει να έχει μείνει στο ψυγείο τουλάχιστον 5 ώρες.
(Αν η φόρμα σας η το σκεύος σας είναι πιο μεγάλο από 26 εκατοστά προτείνω να βάλετε 2 συσκευασίες Μιλφειγ και ένα φάκελο γκαρνι)
Η εκτέλεση σε βίντεο εδώ -- https://www.youtube.com/watch?v=npEm-wVNuwE