ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ Ε ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΡΤΑ !!!ΝΑ ΤΗΝ ΛΟΙΠΟΝ !!!
Και η ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:::
5 αυγα,
125 γρ ζαχαρη,
155 γρ αλευρι φαριναπ,
1 βανιλια!!
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!
Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε κοσκινισμενα σε δοσεις αλευρι-βανιλια και ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!
Βαζουμε λαδοκολα στο τσερκι(26 ν) η σε φορμα καρδια και το ψηνουμε στους 180 β προθερ.αντιστ για 30 λεπτα!!!
Οταν το βγαζουμε το αφηνουμε να κρυωσει και το κοβουμε!
ΣΙΡΟΠΙ:
Βραζουμε 1 ποτηρι νερου νερο με 1 ποτηρι νερου ζαχαρη για 3 λεπτα!
Το αφηνουμε να κρυωσει!!!
ΚΡΕΜΑ ΓΕΜΙΣΗΣ::
Χτυπαμε 2 φακελακια σκονη φραουλας οπως αναγραφει η συσκευασια!!!
ΣΑΝΤΙΓΊ:::
Χτυπαμε 1 μορφατ μεταλικο κουτι με 300 γρ ζαχαρουχο!!!
ΓΛΑΣΣΟ ΦΡΑΟΥΛΑΣ η κονσερβα η φτιαχνουμε εμεις!!!
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:::
Βαζουμε τον ενα πατο παντεσπανι στην πιατελα και το σιροπιαζουμε με κουταλι!
Ριχνουμε την κρεμα φραουλας!
Κλεινουμε με τον αλλο πατο παντεσπανιου το σιροπιαζουμε!
Τελος βαζουμε την σαντιγί και διακοσμηση το γλασσο φραουλας γυρω και πανω!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!