Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Φανταστικό πολύ εύκολο ρεβανί πορτοκαλιού με καρύδα !!!


ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ  ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:

5 αυγα,

1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου ,

1 ποτηρι ζαχαρη,

1 ποτηρι σπορελαιο,

500 γρ σιμιγδαλι χοντρο,

100 γρ καρυδα,

1 μπεικιν,

1 βανιλια,

1 κουτ.ξύσμα πορτοκαλιου.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να μην χασουν τον ογκο τους!

Ριχνουμε εναλλαξ σιγα-σιγα τον χυμο και το σπορελαιο!

Τελος ριχνουμε σιγα-σιγα το σιμιγδαλι,την καρυδα,το μπεικιν,την βανιλια και το ξυσμα! Βουτυρωνουμε καλα το ταψι μας (28 ν) ριχνουμε το μείγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ.αντισ.μεσαια σχαρα για 40 λεπτα φυσικα τον φουρνο!

Το βγαζουμε και το αφηνουμε να κρυωσει!

 ΣΙΡΟΠΙ:

Βραζουμε 3 ποτηρια νερο 3 ποτηρια ζαχαρη μισο λεμονι για 5 λεπτα!

Οταν το κατεβαζουμε το αφηνουμε 5 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και στην συνεχεια σιροπιαζουμε σιγα-σιγα!

Δηλαδή απορροφάει και ξανά!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
 

Κέρινο σταφύλι γλυκό κουταλιού από την μανούλα !!!


 Κέρινο σταφύλι γλυκό κουταλιού  !!!


Συνταγή
Στα δυο ποτηρια σταφυλι ενα ποτηρι ζαχαρη ετσι με εμαθε η μανουλα μου να μετρω!!!
 Βγαζουμε τα κουκουτσια με μια φουρκετα μαλλιων η τσιμπιδακι μαλλιων ανοιγμενο ομως οπως εκαναν οι μανουλες μας και βοηθουσαμε κι εμεις μικρες!!!!!!
3 ποτηρια νερο
μια βανιλια
Σε δυνατη φωτια να δεσει να διατηρησει το χρωμα του εως οτου δεσει στο τελος
δυο χουφτες αμυγδαλα ασπρισμενα και κομμενα στην μεση
σταγονες απο μισο λεμονι για να μην ζαχαρωσει κλασσικα παλι σαν τις μανουλες μας!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαιρη Καπνιση -Ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!

Μπατόν σαλέ η αλμυρά στικάκια !!!


Μπατόν σαλέ η αλμυρά στικάκια. Πάντα αγαπημένα!!!!
Συνταγή :

500 γρ αλεύρι,

250 γρ βούτυρο,

1 κουτ. τσαγ. αλάτι,

125 τριμμένο κασέρι,

200 γρ στραγγιστό γιαούρτι 10%,

1 αυγό +1 κρόκο,

12 γρ μπεκιν.

Ολα τα υλικά μαζί.

Πλάθουμε μπαστουνάκια.

Πασπαλίζουμε με χτυπημένο μαρέγκα και με τριμμένο κεφαλοτύρι.

Ψήσιμο στα 200 στον αέρα μέχρι να ροδίσουν καλά  20 λεπτά.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Kis Katalin -Ομάδα ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Μοναδική Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο ΚΑΝΤΑΐΦΙ!!!


Μοναδική Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο ΚΑΝΤΑΐΦΙ!!!
Τέτοια Φανταστική Πορτοκαλόπιτα με το Ανεπανάληπτο φύλλο κανταΐφι δεν έχετε δοκιμάσει ξανά. Σιροπιασμένη τόσο όσο χρειάζεται, με μοναδικά αρώματα, ανεπανάληπτη γεύση. Φτιάξτε την δοΜοναδική Πορτοκαλόπιτα με Φύλλο Κανταΐφι

Για το Σιρόπι
325 γρ Ζάχαρη Κρυσταλλική
345 γρ Χυμό Πορτοκάλι
210 γρ Νερό
Φλούδα από Μισό Πορτοκάλι
1/2 Κουτ γλυκού Κανέλα Σκόνη
1 Ξυλάκι Κανέλα

Για την Πορτοκαλόπιτα
450 γρ Φύλλο Κανταΐφι
1 κουτί Ζαχαρούχο Γάλα
4 Αυγά
200 γρ Ηλιέλαιο
60 γρ Βούτυρο Λιωμένο
1 Βανίλια
400 γρ Γιαούρτι 2% Στραγγιστό
Ξύσμα από 3 Πορτοκάλια
25 γρ Μπέΐκιν Παουντερ
κιμάστε δοκιμάστε την και ξεχάστε έτσι πολύ απλά τις κλασικές συνταγές Πορτοκαλόπιτας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/ahXpLoQZ_VU?si=zYHH1uIXsyGCSFGD
 

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Κουρκουτόπιτα Γρεβενιώτικη στο τσακ μπαμ !!!


Κουρκουτόπιτα Γρεβενιώτικη  νόστιμη κρατσανιστή υπέροχη!!! Είναι σαν Τυρόπιτα  χωρίς  φύλλο στο  τσακ μπαμ !!!

                                                                                    ΣΥΝΤΑΓΉ  

1γιαούρτι  

1κούπα  γάλα  

1κούπα  νερό  

1κούπα  ηλιέλαιο  

4 αυγά  

αλάτι  

πιπέρι  

4 κούπες  αλεύρι  

1 μπέικιν  

500γρ.  τυρί  φέτα

.

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μαζί με τελευταίο το αλεύρι.

Ανακατεύουμε ολα μαζί πολύ καλά.

Αδειάζουμε το μείγμα σε λαδωμένο ελαφρώς ταψί.

Ρίχνουμε από πάνω σουσάμι και κομματάκια βούτυρο διάσπαρτα .

Ψήνουμε  στο  ταψί  της  κουζίνας  μισή  ώρα  στο  180 αέρα...

Αμα  θέλουμε  βάζουμε  1μαγιά  αντί  για  μπέικιν...ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΊΑ!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.   Ελένη Παπατσάνη.

Χουνκιάρ Μπεγεντί !!!


Χουνκιάρ Μπεγεντί: H «Απόλαυση του Σουλτάνου» είναι το πιο νόστιμο πιάτο της πολίτικης κουζίνας
Όταν η πολίτικη κουζίνα έχει κέφια, δημιουργεί πιάτα όπως το χουνκιάρ μπεγεντί !!!
Αυτό το υπέροχο πιάτο, στην Ελλάδα γίνεται κυρίως με μοσχάρι στη θέση του αρνιού και αν κάποιος γνωρίζει πώς να το φτιάξει είναι εξίσου απολαυστικό.

Υλικά

1.200 γραμ. μοσχάρι (ελιά ή χτένι σπάλας ) κομμένο σε μέγεθος μπουκιάς


1/4 φλ. ελαιόλαδο


2 ξερά κρεμμύδια κομμένα


1 σκ. σκόρδο


1 κ.σ πελτέ


3/4 φλ. κόκκινο κρασί

1καρότο κομμένο κομμάτια-προαιρετικά

1 πιπεριά φλωρίνης -προαιρετικά 


1 συσκευασία ψιλοκομμένες ντομάτες


1 δαφνόφυλλο


2-3 μπαχάρια


1 κομμάτι ξύλο κανέλα


2-3 κλωνάρια μαϊντανό


αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Για τον πουρέ μελιτζάνας
6 μελιτζάνες ψητές ή καπνιστές καθαρισμένες
3 κ.σ βούτυρο
3 κ.σ αλεύρι
3 φλ. γάλα φρέσκο ζεστό
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλ.  κασέρι τριμμένο

Μαιντανό ψιλοκομμένο -προαιρετικά

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο και ροδίζουμε σε δυνατή φωτιά λίγα λίγα τα κομμάτια του κρέατος για να μην πέφτει η θερμοκρασία του λαδιού. 

Δεν γυρίζουμε συνέχεια τα κομμάτια για να προλαβαίνουν να θωρακίζονται και να ροδίσουν καλά.

Αφού θωρακίσουμε όλα τα κομμάτια μοσχάρι προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την σπασμένη σκελίδα σκόρδο και σοτάρουμε λίγα λεπτά να γίνει διάφανο. 

Ανακατεύουμε τακτικά το κρεμμύδι.

Προσθέτουμε αν βάλετε προαιρετικά την πιπεριά Φλωρίνης κ το καρότο -εγώ έβαλα 

Προσθέτουμε τον πελτέ και τον τρίβουμε στη βάση της κατσαρόλας για 1′.

Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί κατά το ήμισυ.

Προσθέτουμε τις ντομάτες τον μαϊντανό, το δαφνόφυλλο, τα μπαχάρια και την κανέλα. 

Την κανέλα την αφαιρούμε μετά από 10′. 

Τρίβουμε πιπέρι και προσθέτουμε λίγο καυτό νερό ίσα που να μισοσκεπάσει τα υλικά. 

Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε με σκεπασμένη την κατσαρόλα για 1 ώρα και 30′ ώσπου να μαλακώσει καλά το κρέας και να δέσει καλά η σάλτσα.

Αλατοπιπερώνουμε κι αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγη ζάχαρη. 

Προσοχή, η φωτιά πρέπει να είναι χαμηλή γιατί δεν έχουμε πολλά υγρά στην κατσαρόλα.

Για τον πουρέ μελιτζάνας

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ºC. 

Βάλτε τις μελιτζάνες σε ταψί και ψήστε τις μέχρι να μαλακώσουν καλά περίπου για 30′. 

Αφού γίνουν χλιαρές τρυπάμε από κάτω να φύγουν τα υγρά τους. 

Χαράζουμε κατά μήκος και με κουτάλι αφαιρούμε την σάρκα τους που πλέον είναι πολύ μαλακή. 

Την ψιλοκόβουμε με μαχαίρι η λιώνουμε με πιρούνι.

Παράλληλα ετοιμάζουμε την κρέμα. 

Ζεσταίνουμε το βούτυρο να λιώσει. 

Προσθέτουμε το αλεύρι και με σύρμα ανακατεύοντας ψήνουμε  για 2′. 

Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το καυτό γάλα ανακατεύοντας με σύρμα να γίνει λεία η κρέμα. 

Αλατίζουμε. 

Αφήνουμε να δέσει και να πυκνώσει η κρέμα για λίγα λεπτά.

Τότε, προσθέτουμε την λιωμένη  μελιτζάνα και ελέγχουμε το αλατοπίπερο. 

Αποσύρουμε από τη φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κασέρι.

Σερβίρουμε σε πιατέλα τον πουρέ μελιτζάνας, κάνουμε λακκούβα στη μέση, γεμίζουμε με το τας κεμπάπ και περιχύνουμε περιμετρικά με λίγη δεμένη υπέροχη σάλτσα.

•Σερβίρετε μπόλικο πουρέ μελιτζάνας και γαρνίρετε με μπόλικο κρέας και σάλτσα.

Συνταγή -Αργυρώς Μπαρμπαρίγου-Εκτέλεση φωτό ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ .

ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ με 3 μόνο υλικά !!!


 ,
Αφράτες ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ με 3 μόνο υλικά! Θα πάθετε πλάκα!!!-Βίντεο

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει  

 470 γρ γιαούρτι στραγγιστο


1 κγ αλάτι


Φέτα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/cDwAyu8g8Yc?si=mtCTFYIgMhpYEx60

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτή η τυρόπιτα με μόνο 3 Υλικά γίνεται σε 5' !!!




 
Αυτή η τυρόπιτα με μόνο 3 Υλικά γίνεται σε 5' χωρίς Μίξερ!! Το αποτελεσμα απλά εκπληκτικό!! Θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά!!

ΥΛΙΚΑ
🔪400 γρ αλεύρι που φουσκώνει
🔪100 γρ νερό
🔪200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
🔪200 γρ τυρί φέτα
-----------------------------------------------
🔪Ηλιέλαιο
----------------------------------------------
Προαιρετικά
🔪Μέλι
🔪Τυρί φέτα
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/aZ47MULUu0U
😊

Υπέροχα και Πεντανόστιμα Τυροπιτάκια χωρίς Μαγιά και φουσκώματα !!!


Υπέροχα και Πεντανόστιμα Τυροπιτάκια χωρίς Μαγιά και φουσκώματα ✌️Αν δεν έχεις χρόνο αυτή η συνταγή θα σου λύσει τα χέρια!!!🏅Η ζύμη που δεν χρειάζεται Φούσκωμα και χρόνο | Εύκολα Τυροπιτάκια σε 10 λεπτά όλα σε ένα μπολ

ΥΛΙΚΑ
🔪350 γρ αλεύρι γ.ο.χ
🔪150 γρ ηλιέλαιο
🔪200 γρ γιαούρτι 2%
🔪2 μέτρια αυγά
🔪400 γρ τυρί φέτα
🔪1 κτγ αλάτι
🔪1 κτγ μπέικεν πάουντερ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://youtu.be/TFXhDfEa8KE


 

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Σοκολατόπιτα απίστευτη !!!


Μόλις τελείωσα μια Απίστευτη Σοκολατόπιτα  που με τέτοια εύκολη  εκτέλεση, η με το χέρι η με το μίξερ πας στον έβδομο ουρανό!!!!!


ΣΥΝΤΑΓΗ

 Σιρόπι:

300 γρ ζάχαρη,

300 γρ νερό,

20 γρ κονιάκ!         

Για την Σοκολατόπιτα:

180 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις,

80 γρ κακάο,

200 γρ ζάχαρη,

1 φ.μπεικιν,

1 πρέζα αλάτι,

100 γρ βούτυρο λιωμένο,

50 γρ γάλα,

3 αυγά μεσαία!      

Γκάνας:

200 γρ κρέμα γάλακτος,

200 γρ κουβερτουρα,

20 γρ βιταμ!      

Εκτέλεση:

 Βράζουμε πρώτα το σιρόπι για 3 λεπτά το κατεβάζουμε και ρίχνουμε το κονιάκ!

Αφήνουμε να κρυώσει!                    

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι,το κακάο,την ζάχαρη,το μπέικιν ,το αλάτι και τα ανακατεύουμε!   

 Σε άλλο μπολ βάζουμε τα αυγα,το βούτυρο,το γάλα και τα ανακατεύουμε!

 Ενσωματώνουμε τα δύο μείγματα βάζουμε το μίγμα σε πυρέξ 25 εκ  και την ψήνουμε στους 180 β στον αέρα για 30 λεπτά!  

 Μόλις την βγάζουμε από τον φούρνο την σιροπιαζουμε με το κρύο σιρόπι!  

Και τέλος ρίχνουμε πάνω την Γκανας!       

Συνταγή Άκης Πετρετζίκης-Eκτέλεση φωτό από κ. Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Παξιμάδια με σταφίδες !!!


Παξιμάδια με σταφίδες !!!


Υλικά
120γρμ ελαιόλαδο
120γρμ χυμό πορτοκάλι κ ξύσμα
Ενάμιση ποτήρι ζάχαρη
1κ.γ σόδα
Μισό κ.γ κανέλα
Μισό κ.γ γαρίφαλο
200γρμ σταφίδες ξανθές
1 σφηνάκι κονιάκ

.



Εκτέλεση
Στη λεκάνη χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη κ το ξύσμα
Ρίχνουμε το χυμό αφού έχουμε διαλύσει μέσα τη σόδα
Μετά ρίχνουμε όλα τα του υλικά υλικά πλάθουμε σε δύο μπαστούνια κ τα κόβουμε.Τα ψήνουμε 180 για 20 λεπτά
Τα βγάζουμε κ τα γυρίζουμε ανάποδα κ ψήνουμε πάλι για 20 λεπτα.

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Χριστίνα Καλογιάννη.
 

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τυροπιτάκια Κοτσιδάκια !!!


 Τυροπιτάκια Κοτσιδάκια υπέροχα μαλακά εντυπωσιακά!!!

Υλικά
350 γρ.αλευρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ για κάθε χρήση
1 αυγό
170 γρ.γαλα χλιαρό όχι ζεστό πολύ
1 κοφτό κουταλάκι ζάχαρη
3 γρ.αλατι
6 γρ.ξηρη μαγιά
40 γρ.βουτυρο μαλακό
 
Ψήσιμο στους 180 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω προθερμασμενο φούρνο.

Γέμιση τυρί φέτα

Επάλειψη κρόκος αυγού αραιωμένο με λίγο γάλα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/btMAoJ-feZ8?si=__D_lvYjbbuQ6Li6
 

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

KISS με 4 Υλικά ΜΟΝΟ!!!



 Σπιτικά Χειροποίητα KISS με 4 Υλικά ΜΟΝΟ!!!
Μια Συνταγή Όνειρο, μια συνταγή αναμνήσεων και όχι μόνο. Σε λίγο χρόνο μόνοι μας φτιάχνουμε τα πιο υπέροχα, τα πιο πεντανόστιμα, τα πιο συγκλονιστικα KISS που όλοι ξέρουμε. Η ομοιότητα της γεύσης πραγματικά 100%. Φτιάξτε την δοκιμάστε την και τα παιδάκια σας και όχι μόνο θα σας ευχαριστούν!!!!

Σπιτικά Χειροποίητα KISS

180 γρ Ζελέ σκόνη με γεύση Φράουλα
230 γρ Νερό ζεστό

Για Επικάλυψη
460 γρ Σοκολάτα Κουβερτούρα Γάλακτος
25 γρ Λάδι Καρύδας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://youtu.be/e6ZFCeISVqM?si=vxu0jwQcM5OEKXvL
 

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Νηστίσιμη Πάστα Φλώρα !!!


Χωρίς αυγά, χωρίς βούτυρο και με υπέροχη μαρμελάδα σπιτική βερίκοκο, αυτή η Νηστίσιμη Πάστα  Φλώρα που μόλις τελείωσα  θα γίνει το νέο αγαπημένο σας γλυκό !!!

 
Δες την αναλυτική συνταγή εδώ:

Σε ένα μπολ βάζουμε 300 γρ μαργαρίνη 4 κ.σουπας ζάχαρη, 1 φακελάκι μπεικιν παουντερ, 2 βανιλιες, ξύσμα λεμονιού, μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 3 κ.σουπας νερό. 

Ανακατεύουμε, τέλος προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι (500 γρ )και πλάθουμε μία ζύμη μαλακιά. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει η ζύμη μας.

Παίρνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε την ζύμη μας, όχι όλη, αφήνουμε το 1 τρίτο για διακόσμηση.

Πάνω από την ζύμη μας βάζουμε άλλη μια λαδόκολλα και με έναν πλαστη ανοίγουμε φύλλο. Στρώνουμε το φύλλο σε μια φόρμα για τάρτες η ταψί λαδωμένο.

 Γεμίζουμε με 300γρ περίπου μαρμελάδα βερίκοκο η ότι γεύση μας αρέσει και φτιάχνουμε κορδόνια ή ότι άλλο σχέδιο θέλουμε.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170βαθμούς για 50λεπτά περίπου..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
 

Χαλβαδάκια !!!

Σήμερα  έφτιαξα Νηστίσιμα Χαλβαδάκια νόστιμα εύκολα! 

Δείτε τη ΣΥΝΤΑΓΗ μου εδώ:

Βαζουμε σε μεγαλο βαθυ τηγανι 100 ml ελαιολαδο,100 ml σπορελαιο,1 σακουλακι χονδρο σιμιγδαλι,1 κ.γ.κανελα και στο πολυ χαμηλο ανακατευουμε διαρκως μεχρι να παρει χρωμα!!!

Το κατεβαζουμε!   

 ΣΙΡΟΠΙ: 

Βραζουμε 2 μιση ποτηρια ζαχαρη με 3 μιση ποτηρια νερο 1 ξυλακι κανελας ,1 φλουδα πορτοκαλιου 2 λεπτα!!!  (Το ποτήρι των 200ml)   

Στην συνεχεια ριχνουμε με την κουταλα λιγο λιγο σιροπι στο σιμιγδαλι!!!!

Αφου το ριξουμε ολο ξαναβαζουμε στην εστια με κλειστο καπακι να βρασει ισα να πιει το σιροπι!!!!

Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!