Υλικά
2 φύλα ζελατίνης10 μπισκότα για τιραμισού
3 κ σ λεμονι
6 κσ λικερ λεμονι
150 γρ creme fraishe
100 γρ ζαχαρη
250 γρ γιαουρτι
250 γρ σαντιγι
σκονη κακαο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιωνουμε τη ζελατινη σε νερο .
Βαζουμε στην βαση μιας τετραγωνης φορμας τα μπισκοτα.
Αναμειγνυουμε το χυμο με το λικερ και 2 κ σ νερο και περιχυνουμε τα μπισκοτα .
Χτυπαμε με το μιξερ την creme fraiche τα 100 γρ ζαχαρη κ τα 250 γρ γιαουρτι για περιπου 5 λεπτα Προσθετουμε την σαντιγι κ την ζελατινη
Ριχνουμε το μιγμα πανω στα μπισκοτα και αφηνουμε 3 ωρες στο ψυγειο.μετα πασπαλιζουμε με κακαο σκονη ολη την επιφανεια ,στολιζουμε με ασπρη σοκολατα η και σκέτο με σκόνη κακάο!!
ΣΗΜΕΊΩΣΗ
Μπορούμε να το κάνουμε επανάληψη σε 2 στρώσεις και σε ταψάκι μεγέθους τούρτας