Υλικά για 50 τρουφάκια
600 γραμμάρια λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
2 φλιτζάνια ινδική καρύδα τριμμένη
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Εκτέλεση
Αφού ψιλοκόψουμε τη λευκή σοκολάτα,τη βάζουμε σε μπεν μαρί και τη λιώνουμε.
Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος και το ξύσμα τoυ λεμονιού και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα στο ψυγείο και το αφήνουμε για 3-4 ώρες ώστε να σφίξει.
Το βγάζουμε από το ψυγείο κόβουμε κομματάκια μεγέθους καρυδιού και πλάθουμε τα τρουφάκια.
Τα περνάμε από την ινδική καρύδα για να έχουν καρύδα στην επιφάνειά τους.
Βάζουμε τα τρουφάκια στο ψυγείο όπου και τα διατηρούμε
Πεντανόστιμα και πανεύκολα !!
Την συνταγή την έστειλε η φίλη τις σελίδας μας κυρία Μαίρη Π. την ευχαριστώ πολύ !!