Υλικά
- 2 κιλά μοσχάρι
3 κρεμμύδια χοντροκομμένα
3 σκελίδες σκόρδο
1 ποτήρι χυμός ντομάτας
1 κουταλιά πελτέ
αλατι πιπέρι
μπαχάρι
1 πράσινη πιπεριά
ελαιόλαδο
1 κιλό κρεμμύδια σια στιφάδο
ενα ποτήρι μανέστρα (κριθαράκι )ΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να κάψειΡιχνουμε το κρέας μέχρι να σωταριστεί μετά ριχνουμε
το κρεμμυδι και το σκόρδο να μαραθούνΟταν είναι έτοιμα προσθέτουμε την ντομάτα και τον πελτέ
και τ αφήνουμε να βράσει, συμπληρωνουμε σταδιακά νεράκι.Οταν αρχίσει και μαλακώνει το κρέας βάζουμε το αλατι το πιπέρι και το μπαχάρι
και τ αφήνουμε να βράσει λιγο ακόμα!!!!Φροντίστε να έχει αρκετό νεράκι όσο βράζειΣε μια γάστρα εχουμε βάλει τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές και ριχνουμε απο πάνω το κοκκινιστό μαςΣυμπληρωνουμε νεράκι αν χρειαστεί και το βάζουμε στον φούρνο για μισή ωρίτσα ακόμα
μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια, στο τέλος ριχνουμε την μανέστρα και το βάζουμε ξανά στον φούρνο
και τον σβήνουμε!!!Πρέπει να μείνει εκεί μέσα η μανέστρα για ακόμα μισή ωρίτσα μέχρι να ρουφήξει την σαλτσούλα!!!!Ψήνετε στους 200 πάνω κάτω Καλή επιτυχία!!