Υλικά:
4 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
1-2κουταλιές τής σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 κουταλιές τής σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
4 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
1-2κουταλιές τής σούπας φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
8 κουταλιές τής σούπας αλεύρι για όλες τής χρήσεις
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
Τρόπος παρασκευής:
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι , ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και μετά παίρνουμε ένα κουτάλι και κουταλιά,κουταλιά τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι! Καλή επιτυχία !!!!
Συνταγή από τον φίλο Σεφ Σελιδα μαγειρικής.Χριστιανός Γιώργος
Πλένουμε και ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.Προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι , ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε καλά.Το βάζουμε για 1 ώρα στο ψυγείο και μετά παίρνουμε ένα κουτάλι και κουταλιά,κουταλιά τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι! Καλή επιτυχία !!!!
Συνταγή από τον φίλο Σεφ Σελιδα μαγειρικής.Χριστιανός Γιώργος