Υλικά
Ψιλοκομμένα φυλαράκια πράσινα από φρέσκα κρεμμυδάκια
4-5 ψιλοκομμένες λιαστές ντοματές
δύο αυγά
αλατάκι πιπεράκι
αλεύρι - νερό όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός κουταλιά -κουταλιά σε καυτό λάδι τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν !
Για την σος γιαουρτιού :
Ενα κεσεδάκι γιαούρτι ανακατεύουμε στο μίξερ του φραπέ με ένα φλυτζ του καφέ λάδι , 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μπούκοβο ανάλογα πόσο καυτερό το θέλεις !! Σερβίρουμε ή ρίχνοντας πάνω στους κεφτέδες ή βάζουμε σε μπολ και βουτάμε !!
Πασχαλης Νακ Νακ
Ψιλοκομμένα φυλαράκια πράσινα από φρέσκα κρεμμυδάκια
4-5 ψιλοκομμένες λιαστές ντοματές
δύο αυγά
αλατάκι πιπεράκι
αλεύρι - νερό όσο πάρει μέχρι να γίνει ένας σφιχτός χυλός κουταλιά -κουταλιά σε καυτό λάδι τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν !
Για την σος γιαουρτιού :
Ενα κεσεδάκι γιαούρτι ανακατεύουμε στο μίξερ του φραπέ με ένα φλυτζ του καφέ λάδι , 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και μπούκοβο ανάλογα πόσο καυτερό το θέλεις !! Σερβίρουμε ή ρίχνοντας πάνω στους κεφτέδες ή βάζουμε σε μπολ και βουτάμε !!
Πασχαλης Νακ Νακ