Το αγαπημένο μας ρυζογαλάκι σε πολύ απλή συνταγή !!!
Υλικά
1 κιλό γάλα
200 γραμ ρύζι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
λίγο αλάτι
κανέλα
Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με νερό και λίγο αλατάκι μέχρι να μαλακώσει.
Οταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη αρχίζουμε να το ανακατεύουμε μέχρι να δέσει χωρίς να πήξει πολύ.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσουμε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!!
Στο σερβίρισμα βάζουμε κανέλα .Καλή όρεξη !!!
Olga Lambrou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ