Παραδοσιακοί γκιουσλεμέδες της Μυτιλήνης!!!Έγιναν φανταστικοί από το τηγάνι τους άρπαζαν και δεν τους προλάβαινα !!!
ΖΥΜΑΡΙ
Βάζω 1 πακέτο αλεύρι φαρίν απ σε μία λεκάνη,λίγο αλάτι 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο ,2 κουτ σούπας ελαιόλαδο,2 κουτ σούπας ξίδι,και χλιαρό νερό όσο σηκώσει .
Το ζυμώνω και το αφήνω να ξεκουραστεί.
Ανοίγω το φύλλο με την ματσόβεργα --Εμείς έτσι την λέμε εδώ --
Κόβω το φύλλο σε τετράγωνα,γεμίζω με τυριά και κλείνω .
Τηγανίζω σε ελαιόλαδο
ΓΕΜΙΣΗ
Διάφορα τυριά εκτός από gouda.
Eβαλα κ 3 αυγά .
Ανακατεύουμε και έτοιμο !
Αν θέλετε κ σας αρέσει μπορείτε να βάλετε και δυόσμο !!!
Η συνταγή είναι από την κ. Αννα Γιαννίκου -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ