Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μακαρόνια Ογκρατέν!!

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια πέννες
μισή κοκκινη πιπεριά
300 γραμ.γκούντα τριμμένη
200 γραμ.κεφαλογραβιέρα τριμμένη
10 φετούλες μπέικον
10 φετούλες ζαμπόν
1 κουτ.σούπας βούτυρο
1 μεγάλη κρέμα  γάλακτος ,η δύο μικρές
ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμενο νερό,τις σουρώνουμε και τις βάζουμε στο πυρέξ,η σε ενα ταψάκι,σε ενα τηγάνι βάζουμε την μια κουταλιά βούτυρο και ολα τα ψιλοκομμένα υλικά μας ,πιπεριά,μπέικον,ζαμπόν.τα σωτάρουμε σε σιγανή φωτιά ως οτου να μαραθούν,τα ρίχνουμε μέσα στο ταψί ,ρίχνουμε και τα τυριά  κρατώντας γκούντα για να  καλύψουμε το ταψάκι μας η το πυρέξ μας.τα ανακατεύουμε πολύ καλά ,βάζουμε και το υπόλοιπο τυρί από πάνω και ρίχνουμε παντου απο πάνω την κρέμα γάλακτος ,ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μ'εχρι να ροδιση η επιφάνεια και το αφήνουμε να κρυώσει λίγο ,κόβουε κομμάτια και σερβίρουμε!!καλή επιτυχία ,και καλή όρεξη!!!















Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σνίτσελ!!












ΥΛΙΚΑ
σνίτσελ χοιρινά
φρυγανιά τριμμένη
2 αυγά
αλεύρι
...λάδι για το τηγάνισμα
αλατοπίπερο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και σκουπίζουμε τα σνίτσελ,τα βουτάμε μέσα στά αυγά που έχουμε ανακατέψει ,μετά τα τυλίγουμε με το αλεύρι ,ξανά τα βουτάμε στο αυγό,και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά,έχουμε βάλει λάδι να ζεσταθεί στο τηγάνι και σε μέτρια θερμοκρασία τα τηγανίζουμε για να μην αρπάξουν.τα γυρνάμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να χρυσοξανθίσουν.Γίνονται πολύ γρήγορα,είναι εύκολα ,και σχετικά οικονομικά!!

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παραδοσιακό φύλλο για πίτες.[ο τρόπος που το φτιάχνουμε]






 ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΦΥΛΛΟ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΤΡΙΑ!!!! 

ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο ολόκληρο αλεύρι [αλατίνη]
1 πακέτο νισεστέ [το βρίσκουμε στα ράφια των souper market]γιατί πολλοι με ρωτάνε τι ειναι αυτό
6 κουταλιές τις σούπας ελαιόλαδο
...2 κουταλάκια κοφτά αλάτι
νερό από την βρύση κατ ευθείαν [δεν χρειάζετε χλιαρό αλλά οχι και πάγος ]


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εχουμε ενα μπώλ ,αδειάζουμε μέσα ολο το πακέτο αλεύρι ,ρίχνουμε και το λάδι.και το αλάτι ,ανακατεύουμε ολα τα υλικά και μετά σιγά σιγά ρίχνουμε λίγο λίγο νερό και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ζύμη ελαστική ,ούτε πολύ σφιχτή ,ούτε πολύ μαλακιά.ζυμώνουμε καλά και κόβουμε την ζύμη στο μέγεθος ενός μικρού μήλου [δείτε φωτογραφίες]βγαίνουνε περίπου 11 με 12 μπαλάκια .

Τα καλύπτουμε με το νιστεσέ και τα αφήνουμε κανένα εικοσάλεπτο σκεπασμένα να ξεκουραστούν .Τώρα [εδώ προσοχή],σε ΄μία καθαρή επιφάνεια ρίχνετε νισεστέ ,παίρνετε ενα μπαλάκι και με τον ψιλό πλάστη το πατάτε λίγο και αφού το πασπαλίσετε με νισεστέ ξανά [το κάνει τραγανό]πλάθετε και το φτάνετε στο μέγεθος ενος μεγάλου ρηχού πιάτου ,το ξαναπασπαλίζετε με νισεστέ και το βάζετε στην άκρη ,επαναλανβάνετε το ίδιο με ολα τα μπαλάκια ,άνοιγμα στο μέγεθος ενός πιάτου ,νισεστέ πασπάλισμα ,και στην άκρη .
Αφου κάνετε ολη αυτή την διαδικασία ρίχνετε ξανά στην επιφάνεια του πάγκου νισεστέ πασπαλίζετε και παίρνετε 1 φύλλο [να ειναι με νισεστέ αρκετό δηλαδή πασπαλισμένο]από πάνω .κι αλλο φύλλο [νισεστέ .από πάνω κι άλλο φυλλο νισεστέ ,δηλαδή τρία το ενα πάνω από το άλλο , παίρνετε το πλάστη και τον τυλίγετε και πλάθετε με 3 -4 κινήσεις έχετε τρία υπέροχα λεπτά σαν τσιγαρόχαρτο φύλα ,ιδανικό για πίτες ,μπακλαβά χωριάτικο [48 φύλλα εμαθα ανοίγουν κατ αυτόν τον τρόπο ] τυρόπιτα,κτλ.
Μια πίτα για να γίνει όπως την φτιάχνουν παραδοσιακά στα χωριά ,θέλει πολλά φύλα,πχ στην σπανακόπιτα τα βάζουν με τον παρακάτω τρόπο ..2 φύλα κάτω [κάθε φύλο και λάδωμα]πασπαλίζετε το υλικό με το σπανάκι ,φύλο ,λάδωμα υλικό για σπανάκι ,αυτό γίνετε οσα φύλα έχουμε τόσες φορές ,αφήνοντας για το τελείωμα 2 φύλα ,τα οποία οτι πιτα φτιάξουμε την χαράσουμε στο τέλος και τις βαζουμε από πάνω τον παρακάτω τρόπο:Σπάμε ενα αυγό σε ενα μπωλάκι ,ρίχνουμε και λίγο λάδι υπολογίζουμε να φτάσει να καλύψει την επιφάνεια του ταψιού μας,και βάζουμε σε ολη την πίτα από πάνω οπως την εχουμε χαρακώσει .ελπίζω ,και προσπάθησα να σας δώσω να το καταλάβατε οσο πιο απλά ,εγώ πρώτη φορά το έφτιαξα κι έγινε μία φανταστική σπανακόπιτα !!
 θα σας πω και πως να φτιάξετε με το ζυμάρι αυτό πολύ ωραίες απλές αλλά πεντανόστιμες τηγανίτες !! Και μια υπενθύμιση ,τα δύο κάτω φύλλα να εξέχουν από το ταψί για να την κλείσουμε ,τα υπόλοιπα να τα σουρώνετε ,οτι πίτα κ να φτίαχνετε ,και τα 2 κάτω ,σύν τα δύο επάνω τα στρίβετε στο τέλος και την κλείνετε .Καλη επιτυχία ,που ειναι σίγουρη!!!
Δείτε περισσότερες συνταγές πατώντας ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 

Πανεύκολες τηγανίτες !! αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους!!!!





ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !! [ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!
ΥΛΙΚΑ
500.γραμ αλεύρι
3 κουτ σούπας λάδι
1 κουτ γλυκού κοφτή αλάτι
νερό λίγο χλιαρο
΄τυρί φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
εχουμε ενα μπώλ ,αδειάζουμε μέσα ολο το  αλεύρι ,ρίχνουμε και το λάδι.και το αλάτι ,ανακατεύουμε ολα τα υλικά και μετά σιγά σιγά ρίχνουμε λίγο λίγο νερό και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μία ζύμη ελαστική ,ούτε πολύ σφιχτή ,ούτε πολύ μαλακιά.ζυμώνουμε καλά και κόβουμε την ζύμη σε μπαλάκια μέγεθος μεγάλου μανταρινιού,τα πατάμε στην παλάμη μας να ανοίξουν σαν πίτα από σουβλάκι και βάζουμε στην μέση λίγη φέτα το κλείνουμε και το ξανακάνουμε σαν μπαλάκι  και μετά πάλι το  ξαναπατάμε στην παλάμη μας σαν πίτα προσέχοντας το τυράκι μας να είναι οσο μπορούμε μέσα να μην φαίνετε ,τηγανίζουμε σε μετρια θερμοκρασία το λάδι γυρνώντας συχνά να ξανθίνουν και δεν προλαβαίνουμε να τρώμε γιατί έχουν υπέροχη γεύση!!

Υπέροχα ντόνατς!!!!



Υλικά
8 κούπες μπλέ φαρίνα γιώτης
1 2\3 κούπες γάλα
2\3 κούπας νερό
2 φακελάκια μαγιά
1 1\2 γλυκού κουτ αλάτι
1 αυγό
3 κουτ σούπας βούτυρο
1\3 κούπες ζάχαρη

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με το νερό ,ανακατεύετε την μαγιά με την φαρίνα και την προσθέτετε σιγά σιγά στο χλιαρό υγρό,προσθέτετε την ζάχαρη,το αυγό,το βούτυρο κ το αλάτι,τα ζυμώνετε μέχρι να απορροφηθεί όλο το αλεύρι.Αφήνετε την ζύμη σε ζεστό μέρος να διπλασιαστεί ,και μετά κόβετε την ζύμη σε κομμάτια τα πλάθεται σαν κουλουράκια κ τα αφήνετε λίγο να φουσκώσουν ,τηγανίζετε τα ντόναντς σε καυτό λάδι και αφού τα στραγγίσετε τα πασπαλίζετε με ζάχαρη κανονική  η άχνη !
Αν θέλετε τα χωρίζετε στην μέση όταν κρυώσουν καλά και βάζετε ενδιάμεσα ότι κρέμα σας αρέσει ή μερέντα .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Κανελόνια με κιμά όνειρο γεύση!!!


ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο μακαρόνια
3\4 του κιλού κιμά μοσχαρίσιο
1\2 ποτηράκι κρασί ασπρο
4 κουτ σούπας λάδι
...1 κανέλα ξυλακι
1 1\2 τυρί τριμμένο ρεγκάτο ,η κεφαλογραβιέρα
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 κουτί τοματάκι ψιλοκομμένο

ΣΑΛΤΣΑ
500 γραμ.χυμός τομάτα
1 σκελίδα σκόρδο
3 κουτ,σούπας βούτυρο
αλατοπίπερο
1 κουτ.σούπας ζάχαρη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
σωτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι μαζί με το κιμά,σβήνουμε με το κρασί βάλτε και την κανέλα ,το αλατοπίπερο,κ το ψιλοκομμένο τοματάκι μισοσκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε γιά 40 λεπτά.Πρέπει αν εχει πιεί καλά το ζουμί του οταν είναι έτοιμο.Περιμένουμε λίγο να μισοκρυώσει και προσθέτουμε και το τυρί τριμμένο.Γεμίζουμε με το κιμά τα κανελόνια και τα τοποθετούμε σε ενα ταψάκι ,η πυρέξ δίπλα το ενα στο άλλο.Εχουμε ετοιμάσει και την σάλτσα,σωτάρουμε το βούτυρο με το σκόρδο,να ξανθύνει λίγο και,προσθέτετε την ντομάτα ,το αλατοπίπερο,και την ζάχαρη,μαζί και ενα ποτήρι νερό.Βράζετε την σάλτσα για 10 λεπτά σε σιγανή φωτιά.Περιχύνουμε με την σάλτσα τα κανέλονια που πρέπει να είναι πολύ αραιή και να σκεπάσουν τα κανελόνια για να βράσουν .[ωμά τα βάζουμε]Αν η σάλτσα δεν τα καλύπτει προσθέστε λίγο χλιαρό νερό .Να σκεπαστούν τελείως .Προαιρετικά αν θέλετε προσθέστε και 4-5 κουταλιές τις σούπας κρέμα γάλακτος .Πασπαλίζουμε και με το τυρί και σκεπάστε πολύ καλά με αλουμινόχαρτο και ψήστε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς . ΄καλη ορεξη!!!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Σούπα βελουτέ.καρότο -πατάτα!!







ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ !!
5 Ποτήρια νερό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο τριμμένο
1 πράσο ψιλοκομμένο
7 πατατούλες κομμένες τετραγωνάκια
2 κύβους λαχανικών
1 κρέμα γάλακτος μικρή

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Τα βράζουμε όλα μαζί στο τέλος τα βάζουμε στο μουλτάκι τα αλέθομαι και κρατάμε λίγα για να τα προσθέσουμε στο πιάτο ,,όταν τα αλέθομαι προσθέτουμε συγχρόνως η ένα φλιτζάνι γάλα,η ακόμα καλύτερα 1 μικρή κρέμα γάλακτος,τα βράζουμε ελάχιστα σερβίρουμε και βάζουμε από πάνω Λάγο κόκκινο πιπέρι και μερικά από τα κομμάτια των λαχανικών που κρατήσαμε.
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Φάβα πολύ νόστιμη και υγιεινή!!!











ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια  φαβα
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κομμάτια
ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
μαιντανό
κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
λαδάκι
ελίτσες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
πλένουμε καλά την φάβα ,την βάζουμε στην κατσαρόλα ,κόβουμε απο πάνω το κρεμμύδι και, βάζουμε 5 ποτήρια νερό.Οταν αρχίσει να βράζει θα αφρίσει,βγάζουμε με ενα κουτάλι τον αφρο ,μετά ρίχνουμε μονο 1 κουταλιά λάδι της σούπας και αλάτι με πιπέρι .βράζουμε μέχρι να τελειώσει ολο το νερό.αν χρειαστεί προσθέτουμε ΜΟΝΟ ζεστό .θα καταλάβουμε οτι θα είναι έτοιμη οταν θα εχει γίνει σαν αλοιφή.αφου έχουμε τελειώσει με το βράσιμο κι εχει ψηθεί ,με ενα πιρούνι λιώνουμε στα τοιχώματα τις κατσαρόλας το τυχόν κρεμμυδι που εχει μεινει χονδρό,[αν και λιώνει].σερβίρουμε με λαδάκι,ελίτσες,μαιντανό και κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο ,αν θέλετε ρίχνετε και λεμόνι απο πάνω ,του πάει πολυ!! το συνόδευσα εγω εδω με 2 λουκάνικα γαλοπούλα για τα παιδιά που,αφού τα χαράκωσα τα πέρασα λιγο απο το αντικολλητικά τηγάνι με ελάχιστο λαδάκι !! καλη σας ορεξη!!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Φασολάκια σαλάτα σκέτα , πολύ νόστιμα!!!






ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ,ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΑ ΕΤΣΙ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΣΤΕΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΡΙΖΟΛΑ,ΣΚΕΤΑ,ΚΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ!!
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο φασολάκια μπάρμπα Στάθης βιολογικής καλλιέργειας
1 μεγάλο κρεμμύδι άλάτι-πιπέρι
2 κουτ σούπας λάδι
...ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε τα φασολάκια στην κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει ,μόλις το νερό ζεσταθεί το χύνουμε με προσοχή ολο,παραμένουν τα φασολάκια μέσα στην κατσαρόλα ,απο πάνω τους κόβουμε το κρεμμύδι οπως το βλέπετε στην φωτογραφία.προσθέτουμε και το αλάτι,πιπέρι ,και το λαδάκι .προσθέτουμε και 2 ποτήρια νερό και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να σωθεί ολο το νερό και είναι έτοιμα!Δοκιμάστε τα εχουν υπέροχη γεύση!!

Ψαρονέφρι με δεντρολίβανο στο φούρνο!




ΥΛΙΚΑ
1 χοιρινό ψαρονέφρι
δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
πιπερι-ελάχιστο αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένετε καλά το ψαρονέφρι και χαράζετε κάθε φετούλα  στην μέση [αν θέλετε το αφήνετε και ολόκληρο]με μυτερό μαχαίρι.Πολτοποιείτε το σκόρδο και το ανακατεύετε με το δενδρολίβανο το πιπέρι κ το αλάτι,.Με το μείγμα γεμίζετε τα ανοίγματα  που κάνατε στο κρέας.Ψήνετε το χοιρινό σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα ανάλογα με το φούρνο σας!Αν σας αρεσει απο πάνω φτιάχνετε μια πολύ ωραία σαλτσούλα με μουστάρδα,λεμόνι ,μαγιονέζα,λίγο λάδι 1 κουτ.σούπας ,ολα μαζί ανακατέψτε τα και ειναι έτοιμη και υπέροχη!

Τυροπιτάκια γρήγορα εύκολα ,και πολύ νόστιμα!

 Η αδυναμία μικρών και μεγάλων ιδιαίτερα εάν είναι σπιτικά !!!


Υλικά
1 Βιτάμ 250 γρ. σε θερμοκρασία δωματίου (εγώ το λιώνω λίγο στον φούρνο )
1 πακέτο κόκκινη φαρίν απ ( 500γραμ)
1 Κεσεδάκι γιαούρτι 400 γραμ.
λίγο αλάτι

Γέμιση
300 Γραμ.φέτα
1 με 2  αυγά
λίγο πιπέρι
               


Εκτέλεση
Σε ένα λεκανάκι βάζουμε το γιαούρτι,το αλεύρι, το βούτυρο,το αλάτι,τα ζυμώνουμε ελαφρά να ενωθούν,ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας μέχρι να αποκτήσουμε μια μαλακή ζύμη. Σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί ώσπου να ετοιμάσουμε την γέμιση που την φτιάχνουμε βάζοντας σε ένα μπολ την φέτα τριμμένη με ένα πιρούνι,το αυγό,και λίγο πιπέρι,και τα ανακατεύουμε,παίρνουμε λίγη ζύμη και την ανοίγουμε η με το χέρι μας ,η με τον μικρό πλάστη,βάζουμε μια κουταλιά του γλυκού γέμιση και τα κλείνουμε.




Με ένα ποτήρι τα κόβουμε σαν μισοφέγγαρο .τα βάζουμε στο λαδωμένο ελαφρά ταψί και από πάνω τα αλείφουμε με ένα πινέλο με αυγό μόνο τον κρόκο και 1 κουταλιά σούπας γάλα.Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο .

Μπορούμε με την ίδια ζύμη να βάλουμε μέσα σπανάκι ή λουκανικάκι ή σοκολάτα  επίσης μπορούμε να τα ετοιμάσουμε να τα βάλουμε σε σακουλάκι κατάψυξη και να ψήνουμε όταν χρειαζόμαστε .Καλή επιτυχία !!
Από ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ












Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ρολό από κιμά με πατάτες φούρνου!!!














ΥΛΙΚΑ
3 τέταρτα κιμά μοσχαρίσιο
3 αυγά για την μέση στο κιμά βρασμένα σφιχτά
2 αυγά για μέσα στο κιμά
3 κουτ σούπας δυόσμο ,η μαιντανό
αλάτι -πιπέρι
4 κουταλιές σούπας φρυγανιά τριμμένη
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη
πατάτες -λεμόνι-ρίγανη-λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
βάζουμε σε ενα μπώλ το κιμά και ολα τα υλικά .δυόσμο,η μαιντανό.τα 2 αυγά,το αλατοπίπερο,την φτυγανιά .και το κρεμμύδι.Ζυμώνουμε καλά,αφήνουμε λιγο να τραβηξει στο ψυγείο και, βράζουμε σφιχτά τα 3 αυγά.Στρώνουμε μία λαδόκολλα σε μια επιφάνεια ,ρίχνουμε λίγο αλεύρι να μην κολλήσει η ζύμη μας και με τα χέρια την πατάμε να πλατύνει ,βάζουμε στην σειρά τα 3 αυγά [όπως βλέπετε στην φωτογραφία]και το κλείνουμε καλά.Το τοποθετούμε στο ταψί μας και κόβουμε γύρω -γύρω πατατούλες κυδωνάτες.Τις ραντίζουμε με το χυμό ενός ζουμερού λεμονιού,ρίχνουμε και αλέτι,πιπέρι,ρίγανη ,και στο τέλος το λαδάκι μας απο πάνω απο ολο το φαγητό.παίρνουμε λίγο βούτυρο και βάζουμε εδω κι εκει λίγο κι επάνω στο ρολό για νοστιμιά,και προσθ΄ετουμε σχεδόν 1 ποτήρι νερό.Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο περΊπου μια ωρα και 1 τέταρτο,αραιά και που με ενα κουταλάκι να το ανοίγετε να ρίχνετε απο πάνω στο ρολό λίγο απο το ζουμάκι να μην ξεραθεί.και να το κοιτάτε μήπως πρέπει να προσθέσετε λίγο νεράκι . Καλή όρεξη σε οσους το φτιάξουν !!!