ΥΛΙΚΑ
Μια πατάτα βρασμένη
1 κούπα τυρί γκούντα
1 κούπα τυρί ρεγκάτο
1 κούπα τυρί έμενταλ
2 ασπράδια αυγών
3 κουταλιές σούπας αλεύρι
λίγο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώστε την πατάτα, ρίξτε τα τυριά, χτυπήστε σε μαρέγκα καλά τα ασπράδια αυγού ,ρίξτε τα μέσα στα τυριά και στην πατάτα προσθέστε το αλεύρι το πιπέρι.
Ανακατέψτε καλά ..αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά ,φτιάξτε μπαλάκια και τηγανίστε σε μπόλικο λάδι σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα..!!Μπαίνουν και στην κατάψυξη αν θέλετε να τα ετοιμάσετε και να τηγανίσετε όταν τα χρειάζεστε . Καλή επιτυχία !!!