ΥΛΙΚΆ
600 γρ τυρί φέτα,
60 γρ ζάχαρη,
2 αυγά,
1 κ.γ. υγρή βανίλια,
200 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
10 γρ μπεικιν Πάουντερ.
.
.ΕΚΤΈΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την ζάχαρη, τα αυγά και την υγρή βανίλια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι και το Μπεικιν Πάουντερ και ανακατεύουμε, παίρνουμε ποσότητα 70γρ ρίχνουμε λίγο αλεύρι και την κάνουμε μπαλίτσα, την βάζουμε σε ταψάκι με λαδοκολλα και την δίνουμε σχήμα με ένα μαχαίρι.
Αλείφουμε με κροκο αυγού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντίστασεις στους 180 βαθμους για 25 με 30 λεπτα περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tolis Xatzisot !


